Halk Adamı Atatürk

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Atatürk Köşesi (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Elinde haç madalyonu Kur'an'ı hangi bakış açısıyla okuyorsun merak ettim, tabii okuyorsan.
"Ey İnananlar! Yahudileri ve hıristiyanları dost olarak benimsemeyin, onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onlara dost olursa o da onlardandır. Allah zulmeden kimseleri doğru yola eriştirmez." (Maide/51.ayet)

Kuranın neresinde bu kitabı sadece müslümanlar okuyabilir yazıyor ?

Kuranın neresinde bu kitabı sadece müslümanlar okuyabilir yazıyor ?
Herkes dilediği gibi okuyabilir.
" Doğrusu Kuran, inkarcılar için bir üzüntüdür." (Hakka/50.ayet)
"Doğrusu o (Kur'an), takvâ sahipleri için bir öğüttür." (Hakka/48.ayet)

RTE sonsuza kadar hırsız ve terör destekçisi olarak anılacaktır.
Mustafa Kemal ise adalet vekurtarıcı olarak dünyanın her yerinde heykelleri dikilmeye devam edecektir.

Şimdi daha iyi anladım bu insanların sana karşı neden saygısız yorumlar yaptığını, anlamak istemediğini.
RTE'nin hırsız ve terör destekçisi olduğunu gösteren evrensel bir görüş yok.
Öyle olsa zaten ülkenin başında olamazdı.

Şimdi daha iyi anladım bu insanların sana karşı neden saygısız yorumlar yaptığını, anlamak istemediğini.
Ses kayıtları bence de montaj. Ha bi de mit tırları haberi de yalan evet. Ilkokul 5. Sınıf siyaset yorumlarınızla daha fazla tartışmaya devam etmeyin bence. Iyli ılsı zıtin divlitin bışındı ılımızdı.

Ses kayıtları bence de montaj. Ha bi de mit tırları haberi de yalan evet. Ilkokul 5. Sınıf siyaset yorumlarınızla daha fazla tartışmaya devam etmeyin bence. Iyli ılsı zıtin divlitin bışındı ılımızdı.

Evrensel görüşten anlayışınız farklı sizin. Şu ispatlama şekliyle ortalarda dolanarak, karşınıza çıkan aşırı sağcılar veya sağcıların Atatürk'e saygı duymasını bekliyorsunuz.

Onlar da tıpkı burada yaptığın gibi, bir şeyler ispat göstermeye çalışarak Mustafa Kemal Atatürk'ü karalamaya çalışıyor. Burada kaybediyorsunuz.

Evrensel görüşler, tüm dünyanın kabul ettiği görüşlerdir.
Mustafa Kemal Atatürk'ün zeki bir komutan olması gibi.

Evrensel görüşten anlayışınız farklı sizin. Şu ispatlama şekliyle ortalarda dolanarak, karşınıza çıkan aşırı sağcılar veya sağcıların Atatürk'e saygı duymasını bekliyorsunuz.

Onlar da tıpkı burada yaptığın gibi, bir şeyler ispat göstermeye çalışarak Mustafa Kemal Atatürk'ü karalamaya çalışıyor. Burada kaybediyorsunuz.

Evrensel görüşler, tüm dünyanın kabul ettiği görüşlerdir.
Mustafa Kemal Atatürk'ün zeki bir komutan olması gibi.
Tamam kimse paraları sıfırlamadı.

İşte asıl sorun burada ben 5 sene sonrası için yorumlar yapıyorum.
İlişkiler düzeldi havası verilen Rusya BM'ye yaptığı hiç bir başvuruyu çekmedi.
ABD reza zarrab ve kara para davasını bekletiyor.
Almanya halen Heysem Topalca'yı rehin tutuyor.

Suriye pastası bölünecek öyle yada böyle savaş bitecek. Savaş bittiğinde ise tüm bu davalar sonuçlanacak. Sonuçlandığında Türkiye en iyi ihtimalle tazminata mahkum edilecek.

Türkiye bu yokuştan sadece tek bir ihtimalle sağ çıkabilir o da bugün terörist damgası yiyen Can Dündar'ı kahraman ilan etmemize neden olacak.

İşte o gün RTE tam da söylediğim yerde olacak.

Tamam kimse paraları sıfırlamadı.

Bu ispat gibi gösterilen cümle de evrensel bir görüş kanıtı değil. Hala değil.

İşte asıl sorun burada ben 5 sene sonrası için yorumlar yapıyorum.
İlişkiler düzeldi havası verilen Rusya BM'ye yaptığı hiç bir başvuruyu çekmedi.
ABD reza zarrab ve kara para davasını bekletiyor.
Almanya halen Heysem Topalca'yı rehin tutuyor.

Suriye pastası bölünecek öyle yada böyle savaş bitecek. Savaş bittiğinde ise tüm bu davalar sonuçlanacak. Sonuçlandığında Türkiye en iyi ihtimalle tazminata mahkum edilecek.

Türkiye bu yokuştan sadece tek bir ihtimalle sağ çıkabilir o da bugün terörist damgası yiyen Can Dündar'ı kahraman ilan etmemize neden olacak.

İşte o gün RTE tam da söylediğim yerde olacak.

5 sene sonrasında bu ülkeye atom bombası atılmayacağının da garantisi yok ona bakarsak.
Bari biraz bekleyiverin 5 sene kadar. O yere bir gelsin de, o zaman söyleyin kesin yargıyı bari.

Bu ispat gibi gösterilen cümle de evrensel bir görüş kanıtı değil. Hala değil.

5 sene sonrasında bu ülkeye atom bombası atılmayacağının da garantisi yok ona bakarsak.
Bari biraz bekleyiverin 5 sene kadar. O yere bir gelsin de, o zaman söyleyin kesin yargıyı bari.

Strateji öngörü ve zekanın "bekleyin görün" gibi safsatalarla en ufak bir alakası dahi yoktur.
İşte bunun farkında olmadığınız için ABD her istediğini size yaptırabiliyor. Çoğunluğun senin gibi düşünmesi yüzünden sömürülmeye açık bir millet olduk. Bu ülkenin bugün bugündür yarını yarın düşünürüz diyenler yüzünden özümüzden uzaklaştık.

Türkler yarınlarını dünden hesaplayabildiği için devlet kurup dünyaya hükmedebildi.

Strateji öngörü ve zekanın "bekleyin görün" gibi safsatalarla en ufak bir alakası dahi yoktur.
İşte bunun farkında olmadığınız için ABD her istediğini size yaptırabiliyor. Çoğunluğun senin gibi düşünmesi yüzünden sömürülmeye açık bir millet olduk. Bu ülkenin bugün bugündür yarını yarın düşünürüz diyenler yüzünden özümüzden uzaklaştık.

Türkler yarınlarını dünden hesaplayabildiği için devlet kurup dünyaya hükmedebildi.

İyi öyleyse. 5 sene sonra olacak olanlar kesinse, diğer ülkelere karşılacağımız sonucu şimdiden söyleyelim de farklı politikalar üzerinde çalışmaya başlamasınlar. Boşu boşuna emek yani.

He bir de, şu bahsettiğiniz tarzdaki strateji öngörü ve zekayı ben 2002'de beri duyuyorum. Özellikle de son 10 yılda. Ama hala beklenen şey olmadı bir türlü.

Biz Türkler müthiş zekiyiz. Bu yüzden bütün dünyaya hükmettik. Bir de bizim kadar kendini öven bir millet yoktur. Çok büyük ülkeyiz mübarek.

İyi öyleyse. 5 sene sonra olacak olanlar kesinse, diğer ülkelere karşılacağımız sonucu şimdiden söyleyelim de farklı politikalar üzerinde çalışmaya başlamasınlar. Boşu boşuna emek yani.

He bir de, şu bahsettiğiniz tarzdaki strateji öngörü ve zekayı ben 2002'de beri duyuyorum. Özellikle de son 10 yılda. Ama hala beklenen şey olmadı bir türlü.

Biz Türkler müthiş zekiyiz. Bu yüzden bütün dünyaya hükmettik. Bir de bizim kadar kendini öven bir millet yoktur. Çok büyük ülkeyiz mübarek.

Taga herşeyi biliyorum yazmak gibi her zekiyim diyene de inanmamak gerekiyor.
En basit örneği basit örneği kartalın da karganın da kanatları var ama sadece birisi gerçek avcıdır.

Taga herşeyi biliyorum yazmak gibi her zekiyim diyene de inanmamak gerekiyor.
En basit örneği basit örneği kartalın da karganın da kanatları var ama sadece birisi gerçek avcıdır.

Bu durumda sen kendini asıl zekilerden görüyorsun sanırım. Tamam o zaman 5 sene daha bekleyeyim hatrın için.

Halkın içinden çıkmış bir halk adamı.
Bugün hangi parti liderinde şu halk ile olan samimiyet var? Hiçbiri.

Geri