halıyı en iyi temizleyen deterjan??

Konu sahibi son olarak 3599 gün önce görüldü
arkadaşlar öğrenci evi döşüyoruz malum bi kaç halı bulduk 2. el halı yıkamacılar baya para istiyor arkadaşlarla beraber biz yıkayabildiğimiz kadar bir şekilde yıkayalım diyoruz en etkili halı yıkama ve temizleme deterjanı hangisidir varmı bildiğiniz çok pahalı da olmaması tercihimiz bir de ne kadar alacağımızı söylerseniz seviniriz

Abc el yıkama deterjanı
halı fırcası
köpürtmek içinde soğan çuvalı
bileklerinize kuvvet kolay gelsin :d

2 salon halısı 2 yatak odası 2 de yolluk yıkayabiliriz demi ucuzmuş baya ben 20 30 tl bi şey sanıyorum

1 kilo değil 750 gr falan bir paketi
4 tane alsanız yeter
halılar çok kirliyse sıcak su döküp köpürtüp biraz bekleyin kirler çıksın sonra fırçalayın
faydanıza olur

iğrenç kokusuyla arap sabunu tabiki:D maliyeti de düşük, 4-5 tl civarıdır muhtemelen
belirgin lekeler için de bulaşık deterjanı, sirke ve karbonat karışımını sulandırıp kullanabilirsiniz, kesin çözüm:D

Halı yıkama da fazla pahalı değil aslında ama güvenilir bir yer bulmanız lazım yoksa araba yıkayan yerlerde de yıkıyorlar :tatlı:

hiç ilgi alanim değil:p ama annem koslanin fisfisli deterjani ile dolaniyor evde bu tür durumlar için :D

bbimde kirçöz var suya karıştır ve dökhalının üzerine.fırçala ve durula.lekelerden eser kalmayacaktır.en ucuz yolu.

Halı yıkamacıya ver bu kadae uğraşmaktansa. Öyle çok uçuk fiyatlar yok.

Vay arkadaş ..
Böylesine dumura uğradığım bir konu daha olmadı
Konuyu açan öğrenci arkadaşa bilgiye ulaşmak adına böyle başarılı bir seçim yapmış olması adına tebriklerimi sunuyorum :////

zilhan Kosla Halı'nın iyi olduğunu söylüyorlar. ₺12 - ₺15 arası değişiyor fiyatı. Ama ben olsam paraya kıyar halı yıkamaya verirdim. :)

ben olsam halıyı atıp yeni halı alırdım,ne oyle yikamalar deterjanlar .s

Geri