Hala Seviyorum.

Konu sahibi son olarak 4553 gün önce görüldü
BUNU DİNLEYEREK OKUYABİLİRSİNİZ [YOUTUBE]5anLPw0Efmo[/YOUTUBE]
Bazen tereddütte kalıyorum,acaba fazla mı abartıyorum onu ? Ama hayır o büyüleyici bakış,o konuşması,insanlara karşı konuşması hayır diyorum O MÜKEMMEL.'Mükemmel insan yoktur' düşüncesine tepki olarak yaratılmış birisi olmalı diye düşünüyorum.Peki ya kendime bakıyorum ? Hayattan zevk almayan,bıkmış solgun bir tip.Ben öyle bir insanı hak etmiyorum diyorum.Ama ona karşı olan hislerimi düşünüyorum.Ona baktığımda deli gibi atan kalbim,onun gülmesi için sessizce ağladığım geceler.Sonra kendi kendime soruyorum 'Neden insanlar hep kendilerini bir hiç gibi gören insanlara aşık olur?' diye.Galiba biz imkansızı seviyoruz.Belki de o beni seviyordur diyorum.Sonra da düşünüyorum böyle masum bir kalp nasıl beni sever ki ? O 'bu gri şehrin duvarlarını rengarenk boyamak isteyen' kişi nasıl benim gibi 'gri' birisini sever ki ? Diyorum.Sonra da kendimi suçlayıp onu hayranlıkla izlemeye devam ediyorum.Tam vazgeçtim derken gülüşünü görünce yeniden ona bağlanıyorum.Onu unutmaya çalışırken ona daha çok bağlanıyorum.Sorun şu ki onu hala seviyorum.İyi yada kötü.Kalp işte.Seviyorum.
(BU SEFER AŞKLA İLGİLİ OLSUN DEDİM YADA YAZMAYA İHTİYACIM VARDI)

Böyle güzel bukadar dolu bukadar sadık Aşıklar görmek beni duygusallaştırıyor. Emeğinize Yüreğinize Sağlık.Kendimden bir parça kendim gibi bir aşık gördüm karşımda okurken. Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda.​

'Neden insanlar hep kendilerini bir hiç gibi gören insanlara aşık olur?' Bu şarkı ve bu cümle aldı götürdü resmen.
Dönüp dönüp bu cümleyi okudum.Nokta atışı olmuş. :)

Bazen tereddütte kalıyorum,acaba fazla mı abartıyorum onu ? Ama hayır o büyüleyici bakış,o konuşması,insanlara karşı konuşması hayır diyorum O MÜKEMMEL.'Mükemmel insan yoktur' düşüncesine tepki olarak yaratılmış birisi olmalı diye düşünüyorum.

Benim duygularım:)
Yüreğine Sağlık.Çok Güzeldi.

Eline sağlık cnm çok güzel gerçekten... Hala etkisindeyim diyebilirim...teşekkürler

Geri