Hala olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dayı olanlardan neyimiz eksik diye bakındım konumuz eksikmiş:D
Tarifsiz duygular besliyorum son 8 aydır değişik hislere kapılıyorum ...Sürekli yeni bir şey alıyor , kazak , patik , çorap, şapka filan örüyorum..Hala olmak bunu gerektirir:=)
Zamanım çok geniş değil şuan daha geniş zamanda hissettiklerimi paylaşacağım:=)

https%3A%2F%2Fcdn.gebe.com%2Fuploads%2F2021%2F06%2F8882a98a-9849-4401-a699-c7e386904f5d.jpg

şunun gibi bir şey olur heralde:p

hele gelsin dünyaya ne pozlar çekices biz:=)

Hayalini kuramayacağım kadar imkansız....cünkü abim yok...... teyzeliği tadıyorum....

açıkçası hala olamayacağım için buruğum ama neyse ki @aegishjalmur sayesinde onu da tadacağım... canım yeğenim.
halalar bana teyzelere göre daha otoriter ve sert geliyor. teyzelerle her çılgınlığı yaparsın, dedikodu yaparsın ama halalar sürekli seni evlendirmeye çalışan kadınlar gibi geliyor... halalar genelde daha müdahaleci oluyor mesela, bilmiyorum bi benim halalarım mı böyle ama halalık ağır bir yük jshs.
keşke yosun benim halam olsaydı o kadar güzel şeyler örüyor ki.... kendime isterdim ama ip stoklarını tüketmeye gönlüm razı olmadı. <3

dayı olmak konusunu kıskandılar. sıradaki amca olmak, teyze olmak mı?

dün açıkladı, 3 aylık hamile kendisi... ama rahmi olmadığı için bebek başka yerde büyüyor. emojili...
hee ondan yeme içmeye verdi kendini:D canı çekiyor demek ki aş erersen haber ver aeg halalar olarak her daim hazırız:D

Teyzeci olduğumuz doğrudur, halalar pek sevilmez maalesef.
Hala olanlara da hayırlı olsun ne diyelim.

İki kızla hep bir munzurluğun içerisine düşüyorum. Bebekleri konuştururuz saçlarını tararız ardından ben bebeğin bebeği olurum.f Sırtıma çıkarır ev içi gezmesi yaşarız ve sonunda gıdıklama seansına geçeriz. Küçük olanı paçamdan gitmez aboo abuu ne ne ne naww diye garipçe konuşur.f

Daha dün 14 yaşındaki kız yiğenimle görüştüm. Halasına hayran ve kimseye laf söyletmez diğer ikisi erkek bana aşıklar zaten Sjsjsj
Bence ben tatlı bir halayım ya :d

Ben 9 yaşımda hala oldum yaa o yüzden daha çok abla gibiyim. Ellerimde büyüdü veletlerim sdfjdsf Hep bi arada olduğumuz için kıymetini pek bilememişim evlendikten sonra anladım.
Bir dertleri, sıkıntıları olduğunda canımdan can gider vallahi. İlişkilerimiz çok iyidir.
Bir de ben halalarımla hiç öyle yakın olmadım. Bayramlarda harçlık bile verdiklerini hatırlamam :D O yüzden yeğenlerime verebileceğim her türlü desteği verip, yanında olduğumu hissettirmeye çalışırım. Onlar benim canım..
Ay ne tatlı bişi hala olmak :d

3 halam vardı 2si sizlere ömür, hepsinin yeri benim için çok özel. Her sorunumu paylaşabildiğim başka kimsem yoktu gençlik dönemimde. İyi ki halalarım varmış diyorum. Mekanları cennet olsun.

Yenilerde hala oldum.
Cok mutlu oldum.
Hala olmak teyze olmaktan daha güzel.

Geri