hala bulunamamasına içerlediğiniz şeyler?

Konu sahibi son olarak 2273 gün önce görüldü
yıl 2015, 21. yüzyılın en tatlı günlerini yaşıyoruz. Bilim ve teknolojideki gelişmeler başımızı döndürüyor. Ancak hala öyle basit şeyler var ki, bunlara neden çözüm bulunmadığı, neden bunların icat edilmediğine şaşırıyoruz.

Sevgili bilim insanları, bu kadar zor olmasa gerek ....... ....... bulun bir zahmet?

noktalı yere ne gelsin?

bakkaldan otomatik ekmek alma makinesi yapamadılar ya daha ben diyeyim.
bi de artık şu moleküler transformasyon işini halledin gözünüzü seveyim

2015 teyiz telefonun şarjı bi gün gidiyo :T:

bu ne arkadaş ya.

Sigarayı saniyesinde bıraktıran bir şeyin çoktan bulunmuş olması sizce de gerekmiyor muydu?
Ter kokusunu önlemek için tek yolun hala roll-on ve deodorant olması?
Çorapların temiz mi yoksa kirli mi olduğunu koklamadan anlayamayacak mıyız?
Soğuk algınlığı, nezle gibi bu kadar yaygın ve basit bir rahatsızlığın hala milyonlarca insanı günlerce yatağa düşürmesi, kimse kızmasın ama tıbbın ayıbıdır.
Hala neden kellik diye bir sorun var?
Peki yattığımız zaman, sanki bir düğmeye basmışçasına uykuya dalsak?
Hareketli elektrik prizi yapmak olası değil mi? İllaki prizin yakınında mı olmalı elektronik eşyalarım?
Yahu gönderdiğimiz bir mesajı 30 saniye içinde geri almak imkansız olmamalı!
En azından birkaç gün dayanan laptop pili yapmak gerçekten bu kadar zor mu?

ÜTÜ SUYU,

bulunması zor da degil sanırım ama, kimse aramıyor işte,
marketlerde ütü suyu olsa, adı ÜTÜSU olsa, ütümüzün haznesini doldursak kendisiyle, o buhar güzl güzel koksa...

neyse daha fazla kafa ütülemiyim

Isinlanmayi bulun eyy israill aman Isvicreli bilim adamlari

Duştan çıkınca anında kurumamızı sağlayacak bir makine olabilir. Bütün vücudu hem de birkaç saniyede. Saç da dahil tabi. Havluydu bornozdu uğraşmaya gerek kalmazdı.

Ergenliğin çıkış süresi çok kısa olsa koca koca insanlar kocaman olduklarının farkına varsa.

Dişleri gerçekten beyazlatan diş macunu
tüm ülkelerde ki sınırları kaldıracak bir sebep

ben yıllar yıllar önce 2015 uçan araba falan bekliyodum ama hala dolmuşda çömelerek seyahat ediyoz bilim adamları yatıyo nerde bu devlet nerde bu millet

Sus diyince susabilen bir bayan kadin arvat

Geri