Haklı olduğun konuda diretir misin, yoksa huzur için “haklısın” deyip kapatır mısın?

Konu sahibi son olarak 90 gün önce görüldü
aaaa hakli isem diretir kanırtırim es geçmem 😎

Karşıdakine göre değişir.
Sevmediğim biriyse yav he he der geçiştiririm.
Sevdiğim ve tartışabildiğim biriyse tartışırım uzun uzun ikna edene veya olana kadar ki güzel birşey severim.
Sevdiğim ama tartışamadığım biriyse kırmadan konuyu kapatırım.

Hakli oldugumda diretirim.
Zaten hakliligim konusunda da hakli olmasam bile illaki bi diretirim .d

Zaman harcamaya değecek bir sonuç verecekse diretirim. Yoksa uğraşmam.

uzatmam uzatanı da sevmem
gücümle her türlü haklı çıkarım

haklıysam sonuna kadar giderim de, karşımda ki anlıyorsa.
anlamıyorsa görmezden gelmek en güzeli.
sabrıma yazık, kelimelerime yazık..
kimse haklılıgını ıspat etmek zorunda kalmamalı

Duruma ve kişiye göre değişir, he deyip geçedebilirim 😎

Fil ucuyor deseler tamam derim artik o derece

Haklı olduğun konuda diretir misin, yoksa huzur için “haklısın” deyip kapatır mısın?​

Haklı olduğunda mücadelelerinden korkma demiş Edebalı. Haklı olduğum da emin olduğum bir konuda laf atan varsa beni yormasın, direkt duvara kafa atsın.🤣🤣

haklıysam sonuna kadar giderim de, karşımda ki anlıyorsa.
anlamıyorsa görmezden gelmek en güzeli.
sabrıma yazık, kelimelerime yazık..
kimse haklılıgını ıspat etmek zorunda kalmamalı
Birilerine Bu konuda yanlış olduğunu cahil kaldığını bu platformda anlatmak dışarıda uğrayacağı eziklik duygusundan daha iyidir Diyorum bence.

Kaç kere anlatacam.
Haklı diye bişe yok.

enerjimiz yok oyle seyleri umursamaya. ''evet haklisin'' veya ''haksizsin'' cumlesi kurulurken bile bos nefes verildi bana gore :d kendim de kurmam bu cumleleri baskasina karsi :d sonuc olarak istediklerim yapilacak mi yapilmayacak mi, bu onemli. hakli-haksiz, bos ver. cutieputie'me gore bir konuda ''haksiz''ken bile, yine benim istedigime geldi ve yapti mesela. bunlar onemli. ben uzun uzun konusup yazamiyorum daha :d bana ne ulen hakli-haksiz, dusunceme uydu-uymadi. cok bos bunlar biliyor musunuz. belki eglencesine, sadece canim kavga cektiyse yorucu gelmez bana pf :d

Haklı diye bir taraf yok; çünkü herkes kendine göre haklıdır. Birisiyle uzun uzun tartışıyorsam o kişiyi kazanmak istediğim içindir..​
Kazanmak istemediğim bir ilişki için nefesimi tüketmek, ikna etmeye çalışmaktır.. İkna edilmişlerle de yola çıkılmaz, yola inanmışlarla çıkılır diye güzel bir söz vardı.. :emoji_metal:

Geri