Mueddeb
Platin Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaa canim oldumu simdi hi oldumu? :dyg: aman Allah'im ışık hizinda sana grliyoree
Sey harika duruyo bunlarr yerim bunlarii bennn:cici:
Ellerine saglik canimcim:ask
1.nin adidA burda parmak kebabi diyorlar
bu konudan sonra bu fotoğraflardan sonra hele bu saatte
seninle bütün ilişiğimi kesmeyi düşünüyorum
yaa koca 11 ay da tık yok ramazan gelir
bi yemek furyası alır başını gider forum da her ramazan aynı muhabbet
helal etmiyorum hakkımı :p
Harika görünüyor canım eline sağlık
ay bayılacağım şimdi :T:
kızım benim gibi açlığa dayanamayan bir kadını kalpten mi götüreceksiniz siz![]()
bana yedirmezsen etmem :p
Eline sağlık becerikli hatun![]()
Olur mu ya ramazandan önce de paylaştım ben hepsine de yorum yaptın günahımı alma=)
Helal ediyosun biliyorum ben senin içini.
Dur şuraya bir de masum insan şeysi koyayım :dyg: gel de helal etme şimdi![]()
Dene canım güzel oldu :cici: Ben pişmişini paylaşamadım geç kaldı sen iyi yapmışsın ellerine sağlık.
Sağol canım , dün patlıcanlı yemek deyince bunu yaptım ben de ama seninkini de denemek istiyorum.
Hem paylaşıp, sonra da helâllik dilemek tuhaf olmuş. Ben etmesem mi acaba. Zira çok severim köfteyi. : )
Bence edersiniz ben öyle hissettim :p
Evet ya her yer yemek konusu dolu:pahahahah biliyorum biliyorum ama bu ay özellikle bu konularda %500 lük bir artış gözlemliyorum
şaka bi yana tabi ki hakkım varsa helal olsun oruçlu olabiliriz ama bir fotoğrafı görüp de yaa off diyip büzülüceksek irademize hakim çıkamıcaksan ne önemi kalıyor :p
Dene canım güzel oldu :cici: Ben pişmişini paylaşamadım geç kaldı sen iyi yapmışsın ellerine sağlık.
Helâl-i hoş olsun muhterem : )
Ellerinize saglık
İlk yemegın adı İzmir Köfte ..
Ayrıca Parmak Kebabı degıl adı parmak kebabı Fazla Sulu olmaz
Nerdeyse sulu bıle degıldır ..