Hakkınızda çıkan dedikodular

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Gorduklerim, yasadiklarima gore, anladigim bu:

Genellikle yasca buyuk olan insanlar eder bunu. Teyzeler, yengeler, nineler, hatta kos kocaman adamlar bile. Ozellikle akrabalariniz yapar (dedikodu'yu yaymak onlarin isi). Isleri gucleri pek yok, evde oturuyorlar, bir kac olay cikiyor ve olayi abartip, birbirlerine anlatiyorlar. Hatta daha fazla bilgi alabilmek icin uyguladiklari sistem bile var, mesela ziyaretine geliyorlar bir kac soru sorup, gidiyorlar. Dedikodu ettikleri kisi'nin-kisilerin ruhu duymuyor, disarda ki herkes ise, bu yalan dolan bilgileri duymus/konusmus ve oylece mal mal konusulan kisileri izliyorlar.

Bir üyenin (pekte özel üyedir) ceza aldığım gün cevap veremeyeceğimin rahatlığıyla olsa gerek bi konuda, çevresinde hakkımda dönen dedikoduları döktürmesi sayesinde bi bölümünü biliyorum..
Hayal gücü nelere kadir ..

Kimsenin umrunda olmadığım için hakkımda dedikodu çıktığını sanmıyorum

En son 'fake' olma ihtimalimin yüksek olduğunu duydum .
Çok kırıldım :T:

Herkes herkesin dedikodusunu yapabiliyor. Millet ona vakit buluyor merak etmeyin. Sen bulamıyorsundur, o buluyordur vakit. Benim gözlemlediğim merasim gerektiren ve çeşitli ritüelleri olan bir eylem değil sanki dedikodu yapmak. Özellikle iş yerleri bunun yuvası. Şurada bile millet bunu yapabiliyor. Elinde sonunda fısıltı zinciri bir yerde kopar ve dedikodu ilgili kişinin kulağına gider. Bence yapmayın derim. İnsanın iyi niyeti bozuluyor bu sefer inanın. Bence dedikoduyu spor haline getirmemek lazım. Onun yerine tenis oynayabilirsiniz. Yüzme ideal. Kayak biraz masraflı. Yürüyüş bakın bu en iyisi.

dedikodu kelimesini, kök, hece, mana ve tarih acilariyla benimle birlikte inceleyip tartisabilecek dilbilimci bir babayigit var mi?

hocu ikimizi multi sanıyorlar.
çünkü biz malız, aynı pcden iki farlı kullanıcı adıyla karşılıklı yazışacağız.

gerizekaliyiz biz. beni de cok birilerine benzettiler, gelen giden mesaj atiyo lan o musun bu musun. bana kim benzemis lan. sikayet etsem hakaretten banlayacaklar haberi yok cahilin.

Hakkimda park edemiyor, 2 park alanine isgal ediyor diye dedikodu yapiyorlarmis. Inanmayin hepsiii yalann .p

aman ne dicekler para düşkünü olduğumu bilmeyen mi var :p

duyarsam çıkarani bulurum

duymuyorum

Arkamdan kızlara yürüyor felan demişler inanmayın onlara bana inanın ben yürümem koşarım :grifikir:

senin icin şöyle böyle diyorlar esprisi yapildi mi? hayir bostaysa birine yapicam, bekliyor suan.

Geri