Hakkınızda bilmediğimiz 5 şey söyleyin ?

Konu sahibi son olarak 3048 gün önce görüldü
Hakkınızda bilmediğimiz 5 şey söyleyin ?

images

1 - Cabuk sinirlenirim :pat:
2 - Cok inatciyim :icon_yillarcaezildi
3 - Alis veris manyagiyim :dyg:
4 - Cok az uyurum :sleep:
5 - Cok gulerim :p​

1-Tokalarımın hepsinin isimleri vardır.Öldüklerinde şehir merkezindeki çöp kutularına atarım.
2-Eti pufları renk sırasına göre yerim.
3-Ayağımı duvar ile yatak arasına sıkıştırmadan uyuyamam.
4-Pamuk,un,nişastaya dokunamam.
5-Tıklım tıklım otobüslerden hep bir durak önce inerim.

1* Aşk'dan Nefret ettim Sevgiye inanmıyacak bir duruma geldim
2* Ömrümün Beş Senesini bir zalime Bağladım Ve her ilişkide olduğu gibi bitti.
3* Çok gereksizce harcamalarım vardır elimde para tutamam
4* Sinrlenmem ama Sinirlendiğim Zaman Hiç Bişeyi Görmez Gözüm.
5* 7/24 Arabesk Dinlerim..

1 - 8 Yaşımda bana alınan oyuncak ayımı hala saklıyorum:dyg:
2 -Kitaplara karşı bastıramadığım bir 'açlık' duygum var.:cici:
3 -
Ufak çaplıda olsa.. yayınlanmış hikayelerim vardır :kiki:
4 - Gülmeyi, güldürmeyi, süpriz yapmayı çok severim. ama bana bir hediye alındığı zaman.. karşımdakine mutluluğumu gösteremem. :/ :icon_wink:
5 -
Çok az uyurum. :uykucu:

1-Kendi kendime bi hastalik uydurdum oda; Balfobi. :D Bali asla yiyemem, dokunamam goremem kokusuna bile dayanamam.
2- ucak fobim vardi, ucaga binerken bir suru ilac alirdim tum yolculuk boyunca uyurdum. sonra tek basima ucaga binince gecti :D
3- henuz iki bucuk yasindayken turkiyeden almanyaya kara yoluyla donkerken bulgaristanda cok agir bi trafik kazasi gecirdik. Bize carpan sofor oldu, bizde bi hafta hastanede kalmak zorunda kaldik. Iki bucuk yasimda olmama ragmen her anini hatirliyorum.
4- uyurken mutlaka ellerimi yastigin altina saklayarak uyurum.

5- ve asla zifiri karanlikta uyuyamam, ufakta olsa bi isik olmali odamda.

1- Üniversitedeyken lisanslı satranç oyuncusuydum ve ufak çaplı derecelerim oldu. + Basketbol takımında 5 sene yer aldıktan sonra 2 sene de takım koçluğu yaparak, ilk sene şampiyonluk 2. sene 2.lik yaşadık.
2- Tayland'dan toplanmış olan böcek koleksisyonum var ve 50 tl para verdim ona.
3- Çok iyi müzik kulağım olduğundan Ney ile kayıt yaptığım tüm eserleri kulaktan notasız üflerim.
4- Çok az su içerim, unuturum, aklıma bile gelmez. Bazen akşam yemeğini yemeyi de unuttuğum olur :)
5- Hayatımda hiç kimseyle sözlü dalaş dışında kavga etmedim. Hiç kimseye vurmadım yumruk nedir bilmem yani. (Bi şamar yapıştırmak istemişimdir hep ama :p )

-istersem en sesini yutan olabilirim.

-inatçıyım..

-çabuk sinirlenir,parlarım..

-çoğu şeyin farkında olup haberim yokmuş gibi davranabilirim ,hatta en iyi bildiğim konu hakkında bile hiçbirşey bilmiyormuşum gbi yaparım..karışmam!

-içimde tuttuğum sıkıntıları kahkalarımla boğarım..bugünümüz geri gelmicek çünkü..

1 - Ketumumdur :dusun:
2 - Daginikligi severim :p
3 - Kitap kurduyum :rolleyes:
4 - Arkadaslarimla telde ruzzle oynamayi severim :p
5 - Kimsenin uzgun olmasina dayanamam, nesesini yerine getirmek icin elimden geleni yaparim :dyg:

-Sabırlıyım oldukça
-İstediqimi mutlaka alırım kaçarı yoktur
-Sinirli bi yapım var o yüzden çok aşırı çene yapmayı sevmem
-İnat biriyim qerekirse cok sevdiqimi bu yüzden silebilirim
-Gözlemlerim ve insanlar konusunda qenelde yanılmam o yüzden herkesle dost olmam ..

1-isrardan nefret ederim, bu beni daha cok inada iter :p
2-coooook sabirsizim :p
3-gunde 2 litreden fazla su icerim :p
4-ikinci bir sans asla vermem, cok kinciyim :dusun:
5-beni en cok gulduren kisi babamdir, her lafi ayri bir komedi :p

1: Bana yapılan iyiliğide kötülüğüde asla unutmam ve herkese karşı doğal ve samimi değilimdir sadece rol yapıyorumdur hele geçmişte beni acıttıysa benden uzak dursun illaki bi pisliğim varki konuşuyorumdur onunla..

2: Çok kaba bi kızımdır küfrederim , Paspalımdır hiç bişeyi sallamam dünya yansa kibrit uzatırım o denli.

3: Annem dışında hiç bir insan bana şunu yap diyemez.

4: Bişeye herkes karşıysa aykırıysa o şey beni çeker.

5: İnatçı sert ve kırıcıyımdır... Adamına göre.

1- Çok inatçıyımdır,fakat kıramadığım insanlara sökmüyor yine de onlara da istediğimi yarı yarıya olsada kabul ettiririm:p​
2- Çok zor söz dinlerim,dik kafalnının tekiyim.​
3- Süsüme çok düşkünümdür,saçlarım benim için çok değerlidir:icon_wink:​
4- Alışveriş manyağıyım,durmadan kendime bir şeyler alırım ayakkabı, kıyafet, çanta vs.​
5- Son olarak birinden bir şeyden sıkıldıysam ağzıyla kuş tutsa da bana yaranamaz ve çok çabuk sıkılır bunalırım böyle de pis bir huyum var;d

1. Karanliktan cok korkarim :dusun:
2. Balik tutmayi severim :p
3. Bu aralar hic sinirlenmiyorum :p
4. Dislerimi fircalamayi cok seviyorum :p
5. Cok nadir el cantasi degistiririm :p

1 - göründüğümden daha duygusal ve sinirliyim
2 - kırıldığım insanları affetmem zaman alır ama kimseyle hep küs kalmam
3 - ailem benim için herşeyden önemlidir
4 - soğuk ve uzak bulanlar beni yeteri kadar tanımayanlardır :p
5 - çok sık ağlarım :p

1: Kin tutarim, unutmam.
2: Inatcilikta sinir tanimam.
3: Cok fena gururluyum.
4: Gecimsizim.
5: Depresif ve takintiliyim.

Söyle bir baktimda insanin hic mi iyi bir huyu olmaz ya. :S

Kavgaları uzatmayı hiç sevmem
Çok fazla küs kalamam kinci değilim asla
Asabiyim sinirliğim ama çabuk geçer sinir anında söylediklerimin veya kırdığım insanların gönlünü yapmak için elimden geleni yaparım pes etmeden...
Her insanı hemen sevemem ama sevincede tam severim ama bi okadarda çabuk soğurum soğuyuncada aynı kazanda kaynasam tekrar bidaha ısınmam..
Bana yapılmasını istemediğim şeyi bende kimseye yapmam mantığı önde gelir bende ister aile arkadaş yada ilişkide hepsi aynı mantık benim için..

Lafımı esirgemem.

Sevdiğim ve değer verdiğim insanı çok kıskanırım, deliririm bazen ama o bana bi kere olsun ters tepki verirse gözümün önünde öpüsse hiç bir şey hissetmem

Sıcak kanlıyımdır sıkılana kadar

Telefonla konuşmayı çok severim, telefonla konuşmak istemeyen insanla arkadaş olmam.

İnsanlarla tartışmayı severim ama kelimeleri hakarete gidiyorsa "Peki, haklısın, özür dilerim" derim. Ama telefonu (ki coğunlukla bu kelimeler telefonda çıkar ağızımdan) kapattıktan sonra aynı şeyi gördüğümde giderim.

cok sinirliyimdir
birseyi tekrar etmekten nefret ederim
kiskancim, arkadasimi bile kiskanirim
cabuk siler atarim
muzik delisiyim

1- Sogani cooooook severim hele kozde enfes olur :p Kokuyor ama nimet iste :p
2- Pastirmaya hastayimmmmm, yine bol kokulu bir yiyecek :p
3- Iskembe corbasinida severim bak :p Etti 3 kokulu sey :p
4- Sabah, ogle ve aksam kahvalti yapsam hic bikmam, en sevdigim yemek kahvaltidir :p Annem sorar ne yemek yapayim diye hep "kahvalti" derim :p
5- Hic duygusal degilim ya :p Bir gram duygusallik olur insanda ama yok iste :p

Geri