........ Hakkımı Helal Etmiyorum.

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Boşlukları Doldurunuz :p
İlk ben başlayayım :benmi:

Torpille bir yerlere gelip de o kadar emek verip dirsek çürüten insanların hakkını yiyenlere hakkımı helal etmiyorum :hih:​

sizin verdiğiniz emeği başkası vermiş gibi gösteren emek hırsızlarına
vicdan, saygı,sevgi ve değer yoksunu olanlara hakkımı helal etmiyorum.

Arkamdan konuşup, yüzüme gülen, sonra demediğim şeyleri, demişim diye gösteren kişilere hakkımı helâl etmiyorum.

Bunları Allah'a havale etmek yerine hakkımı aramayı tercih ediyorum.

Yasa ve hukuk dahilinde.

Ne bileyim abi Batı'da kimse Allah'a birşey havale etmez hakkını kendi arar.

İlahi adalet tabiki vardır ona ben de inanırım ama herşeyi Allah'a bırakmam.

bana pkklı yaftası yapıştıranı unutmadım ;)

[youtube]hQ6-w1zWRWc[/youtube]

Onun ailesine hakkımı helal etmiyorum. Üzüldügüm kadar üzülsünler.

Güvendiğim ve bunu alenen bilerek sarsan hiç bi kansıza hakkımı helal etmiyorum.

kötü insanlara hakkımı helal etmiyorum

Helal olsun !
Gelmişine geçmişine Geleceğine

Emeğimi hiçe sayanlara

Birde eski kız arkıma etmemeyi düşünüyorum ya tekrar görebilmek için :D

Bireysel olarak ahdım var hakkım beni kandıranlara helaldir ama toplumsal olarak hak katliamından geçirildiğimiz olaylarda ben de davacı olacağım inşaALLAH ..

Yediğimiz gıdalara bilmediğimiz maddeleri karıştıranlara ..
Kurdukları laboratuvarlarda yeni virüsler üretip bunları yayan sonra ilacını piyasaya sürüp sağlık alanından parsayı götürenlere ..
Daha çok silah satabilmek için daha çok fitne üretenlere ..
Toplum kendini gereğinden fazla geliştirmesin diye o toplumu yazılı ve görsel araçlarla kontrol altında tutanlara ..
Eğitim alanında ellerinde imkan olmasına rağmen ucuz iş gücü de lazım olduğundan gençlerimize gerekli eğitimi sunmayanlara, sundurmayanlara ..
Kendisini dahi bir mümin olduğuna inandıran ama amellerinin samimiyetini dünyevi çıkarları ve hırsları için yiyip bitirenlere ve bununla dini inançları sömürenlere ..

Ve daha bir çok toplumsal yönlendirmelerde ruhumuzun bile duymadığı korkunç manipülasyonlar yapanlara elbette ki helal edecek bir hakkım olmayacak ..

Dönerin içine az ketçap mayonez katan amcalara hakkımı helal etmiyorum.

Ne olursa olsun bana ne kötülük yaparlarsa yapsınlar ben hakkımı helal ederim herhalde.

Geri