Hakketmediği hayatı yaşayanlar.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Etrafta böyle insanlar çok biliyoruz eve et götürmeyen adamın bir kaç km ötesinde köpeğini etle besleyenlerle bir arada yaşadığının acı gerçeğidir ben bile bana göre lüks olan yaşantımı hakketmediği mi düşünüyorum sadece tesadüfen böyle bir ortamda doğduğumdandır gerçekten zerre kadar hak etmiyorum asıl konuya gelelim size göre hangi tanınmış kişilerin hakketmediği bir hayat yaşadığını düşünüyorsunuz örnek verelim hemen Sabri sarıoğlu ben ondan daha iyi top oynarım adam Porsche almış lüks villada yaşıyor benim neyim eskik diye merak ediyorum ...

Soylenecegine daha cok calis .p yatarak para kazaniyorum diyordun .)

Dediğim gibi zaten cennetimi yaşıyorum niye cennet için daha kafa yorayım ki

Ben den de iyi bir kaleci olurdu. Rüştü Reçber'in yerinde benim olmam gerekirdi.

Bunun temeli kıskançlık ve açgözlülüktür .Hayatım boyunca kimseyle yarış içinde olmadım .
Hep olana sabr ve şükür edip olmayanlarım için çalıştım.
O yüzden bu kafayı pek anlamam .
Diyeceksin ki neden yazdın hiçç canım öyle istedi.:O

çok uzağa gitme
belki bu gece
hak etmediği şeyleri yaşayanlar var

yaşatan olmayın gerisi hallolur

Camideki hocalar diyeceğim şimdi linç ederler sonra

Ben de yazılmıştır diye çok hevesim kırık girmiştim konuya, bu ulu yorum bana kaldığı için aşırı mutlu gururlu ve onurlu hissediyorum Amelie hnm :sırıt:

kime göre neye gore? tabi bazı insanlar var hicbir ise katkısı olmayan becerisi meslegi ne oldugu bilinmeden tonlarca para kazanan yani bu insan neye gore kazanıyor bu parayı insan dusunmuyor degil

Almi git burdan ben de "hakketten hakketmiyoruz" tarzı bişi yazacaktım
Almiii çakmağı en hızlı sen çekiyon hep
Yaa gitti gül gibi şaka pıff

Kimi kendi kazanır, kimi başkalarına asalak olur. Hak eden hakkını korumayı öğrenmeli.

Ama bennn bunların hiçbirini haketmemiştim ühhü (Üzgün gibi gözüken surat)

Şımarık insanlar topluluğu çoğu da. Haketmediğin hayatı yaşadığını düşünüyorsan biraz aklını çalıştırman lazım demektir canısı.

Sen yap yine ben gülerim Lari ahahdhdjjs, bugün yine mizahşör olarak uyandık forumca :sırıt:

Geri