Hakkari'de 12 yaşındaki kız çocuğu, başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetti

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Hakkari'de 12 yaşındaki kız çocuğu, başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Köpekler uyutulsun yada toplatilsin dendiğinde konuşanlar buna da çocuğu neden tek bıraktınız der şimdi.

Allah rahmet eylesin üzücü

çocuğunu köpek saldırısında kaybeden anneye mecliste şovcu dediler şovcu. bu ülkeden bir bok olmaz.

konya'da yaşayanların tepkileri vardı, eylem yapmışlar. tepkilere istinaden çıkıp açıklama yapıyorlar gibi. değişen bir şey olacağını düşünmüyorum.

Bazi insanlar köpek gezdirirken köpek yanima yaklaşıyor ben biraz kendimi geri çekince korkma insan yemez diyorlar bazi köpek sahipleri sahipliler bile saldıracak yer arıyor iken başı boş köpeklerin saldırması kaçınılmaz bu kaçıncı kayibimiz ama biz akillanmayiz yazik

Allah ailesine sabır versin çok üzücü bir durum
Gereği bir an önce yapılsın artık...

Toplayin artık şu hayvanları sokaklardan , yeter artık .

• Alkış
Tepkiler: ne
“Dün akşam Konya’da sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu vefat eden 2 yaşındaki Rana evladımıza Allah’tan rahmet diliyor; kederli ailesine, özellikle acılı annesine, babasına Rabb’imden sabır niyaz ediyorum.

Böyle bir vahşetin 2025 Türkiye’sinde yaşanmasının hiçbir izahı olamaz.

Muhalefetin ve çeteleşmiş kimi yapıların tüm engellemelerine rağmen başıboş köpek sorununu çözmek amacıyla Ağustos ayında çıkardığımız yasanın uygulanmasını temin için kararlı adımlar atıyoruz.

Ancak tedbir alınmadıkça büyüyen bu sorunun çözümü noktasında muhalif-iktidar fark etmeksizin tüm yerel yönetimlerin el birliği içinde çalışması gerekiyor.

Maalesef muhalefet cenahında yasaya karşı direnç hâlen devam ediyor.

İnşallah bunun da üstesinden gelecek, anaların öpüp koklamaya doyamadığı ciğerparelerinin sahipsiz köpekler tarafından katledilmesinin önüne geçmek için ne gerekiyorsa yapılmasını temin edeceğiz.

Hepimizin yüreğini dağlayan dünkü olayla ilgili başsavcılığımız soruşturma başlatmış, ayrıca mülkiye müfettişlerimiz görevlendirilmiştir.

Rana yavrumuza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.”

Geri