Hakimin Kararı Ne Sizce ? Kim Öldürmüş ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Zengin bir adam bir pazar günü saat 13:10'da büyük malikanesin'de yağmurlu bir bahar günün'de evinde öldürülüyor.Ve ogün evde hizmetli,oğlu,eşi,bahçıvan,şöför ve aşçı varmış.Ve mahkemeye çıkıyorlar.Hakim soruyor:

Hakim Hizmetliye sorar :
Kızım sen o gün ne yapıyordun ?
Hizmetli: Efendim ben o sırada alt katta temizlik yapıyordum ve birden beyefendi'nin çığlıklarını duydum ve yukarı çıktım demiş

Hakim Adamın Oğluna Sorar:
ya sen nerdeydin?
Oğlu : Ben o günden 1 gün önce eve geç saatlerde geldiğim için geç uyudum ve babamın sesine uyandım gittiğimde yerde yatıyordu demiş

Hakim Bahçivana sorar :
sen ne yapıyordun?
Bahçivan : Ben o sırada beyefendinin emri üzerine gözü gibi baktığı bahçedeki çiçeklerini suluyordum ve birden beyefendinin çığlıklarını duyunca oraya gittim beyefendi yerde yatıyordu demiş.

Hakim Eşine sorar :
Sen nerdeydin olay sırasında ?
Eşi : Ben o sırada öğle yemeği için üzerimi değiştiriyordum ve birden kocamın çığlıklarını duyunca yanına gittim ve yerde yatıyordu demiş

Hakim Şöföre Sorar :
sen ne yapıyodun o sırada ?
Şöför : Ben o sırada beyefendinin arabasını hazırlıyordum saat 14:00 da toplantısı vardı ve birden beyefendinin çığlığını duyunca içeri girdim beyefendi yerde kanlar içinde yatıyordu.

Hakim Aşçıya Sorar:
sen ne yapıyodun peki ?
Aşçı : Ben o sırada hanfendinin emrettiği gibi mutfakta öğle yemeğini hazırlıyordum ve birden beyefendinin çığlığını duyunca oraya gittim ve yerde yatıyordu demiş.

Sizce kim Öldürdü? Hakim ne karar verdi ?

yağmurlu bi günde bahçivan çiçekleri niye suluyo? :D

bencede.. bahcıvan ...:icon_tebrik:.....:)

Geri