Hakiki Mantık Evliliği

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Hakiki Mantık Evliliği: Zengin Bir Kızla Evlenen Gence Kayınpederi Tarafından Verilmiş Hediyelerin 4 Fotoğrafı

Böyle kayınpeder dostlar başına. Hem adamın biricik, dünyalar güzeli kızıyla evleneceksin hem de hediyeler üstüne hediye alacaksın.

1. 1. Genç adama kayınpederinin ilk hediyesi son model bir araba oldu

163907_m.jpg
  2. 2. Daha sonra da damadı ve kızı için birbirinden değerli çeyizler düzdü

163908_m.jpg
  3. 3. Tek amacı kızı ve damadının mutlu ve rahat bir hayat yaşaması ve güzel kızının mutlu olması

163909_m.jpg
  4. 4. Ve mutlu çiftimiz de burada. Genç adam hayatını değiştirecek bir karar vermiş. Bu kararı mantıklı mı değil mi siz karar verin

163910_m.jpg

Siz olsanız tüm bu zenginliğe sahip olmak için böyle bir kızla evlenir miydiniz?

Kayınpeder az bile vermiş :T:

Ben biraz kirici buldum paylasimi. Sisman oldugu icin ne evlensinler ne bir seye layik gorulsunler ?

arabayı görünce kız kardeşi varmı diye düşündüm

sonra kızı gördüm vazgeçtim. :T:

Deme öyle adama benim bile baba diyesim geldi :D

Daha gecen gun senin bir paylasimini okumustum, cok etkilenmistim. Fotograf cektiriyor boyle eski usul. Sonra sosyal medya'ya dusuyor bu foto. Pesinden alay konusu oldugu icin intihar ediyor. Tamam kim istemez zengin bir baba :D ama verilmek istenen mesaj ortada.

Daha gecen gun senin bir paylasimini okumustum, cok etkilenmistim. Fotograf cektiriyor boyle eski usul. Sonra sosyal medya'ya dusuyor bu foto. Pesinden alay konusu oldugu icin intihar ediyor. Tamam kim istemez zengin bir baba :D ama verilmek istenen mesaj ortada.

Sonuçta baba da kızının mutluluğunu istemek için devlet gibi teşvik kredisi vermiş. Zayıflar o kız zaten oğlana baksana dal gibin :D

Damat cok mu matrak sanki. Tencere kapak olmuslar.
Hep derim yine diyorum 'parası batsın' aşk gerek aşkk sdkfh

Böyle bir kız derken? Pardon siz çok mu matah birşeysiniz?

Duygusuz sekse karşıyız :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

okadar da kötümser değilim ben, gerçekten sevmiş olamazmı?

araba fln bi trafa da adam senelk kurbn vrmş dha napsn

Geri