Hakikaten serçe düzeltmen gerekiyor şunu jfjf “sevgili ya da eş ile…” “sevgili veya eş ile…”

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Birkaç tanıdığım var böyle çok zor olmalı her anı paylaşmak ve hep birlikte olmak sıkıcı be :emoji_face_palm:

1764167549002.jpeg

Son düzenleme:
Eş neyse de sevgili ile sıkıntı. Özellikle ayrılınca sorun olur.

eş ve sevgiliyle çalışmak iş hayatınızda başınıza gelebilecek en facia şeylerden biridir. sakın düşmeyin o hataya.
bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. özellikle erkekler kariyerinizde ciddi anlamda geriye gidersiniz.
ayrıca eşle-sevgiliyle aynı forumda takılmak da yanlış bence.

Aynı iş yerinde çalışırken tanışmış olabilirler ya da ortak iş yeri sahibidirler ve bu durumda çalışmak zorunlu olabilir.

Bazı iş yerlerinde, evlilik harici izin verilmeyebiliyor ancak sonuçta aynı meslek grubuna mensup çiftlerin birlikte çalışması faydalı olabilir. Örneğin diş hekimi olup da birlikte çalışan çok çift var, bazı kişiler evliliklerini de aynı meslek grubundan biri ile yapmaya özen gösteriyorlar.

Sevgili konusu ise belirsiz bir durum olduğu için öncelik iş hayatı olmalıdır ve işe hiçbir koşulda yansıtmamak gerekir.

Geçtiğimiz yıla kadar zor olabileceğini düşünürken, şu anda tamamen kişilere bağlı olduğunu düşünüyorum.
Bir çiftimiz var böyle, çokta iyi yönetiyorlar durumu.

Yürütmekte zorlanıyorum çünkü ayrılınca herkesin haberi oluyor can sıkıcı isyerleri dedikodu kazanı flort etmek bile her an evlilikle sonlanabilir herkes biliyor diye.... bir yerde yeni işe başlamıştım o an çıkan arkadaşın bilgisayarı verilmişti bana. Mail gelip duruyor seni çok özledim sensiz ne yapacağım falan filan... uygun dille çocuğa söyledim biri sana böyle mesajlar atıyor diye... manitasiymis oflayip puflamisti çocuk. Biz kadınlar o sıra darlama moduna giriyoruz biraz....

eş ve sevgiliyle çalışmak iş hayatınızda başınıza gelebilecek en facia şeylerden biridir. sakın düşmeyin o hataya.
bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. özellikle erkekler kariyerinizde ciddi anlamda geriye gidersiniz.

NE alaka..
Rahat rahat fink atın diye mi girmeyelim..

NE alaka..
Rahat rahat fink atın diye mi girmeyelim..
işte kritik nokta burası
eş olunca rahat değil eş olmayınca rahat.
girmeyin diyemez kimse kimseye ama biz erkekler bir kedi kadar özgürlüğe düşkün bir kuş kadar hür olmak isteriz. eniştem de buna hak verecektir

Geri