Hakan Günday-Az

Konu sahibi son olarak 657 gün önce görüldü
354437

Diyebilirsin ki, bir insanı, fotoğraflarından ve hakkındaki haberlerden ne kadar tanıyabilirsin? Haklısın. Belki de çok az...

O zaman şöyle demeliyim: Seni az tanıyorum... Az...

Sen de fark ettin mi? Az dediğin, küçücük bir kelime. Sadece A ve Z.
Sadece iki harf. Ama aralarında koca bir alfabe var.

O alfabeyle yazılmış onbinlerce kelime ve yüzbinlerce cümle var. Sana söylemek isteyip de yazamadığım sözler bile o iki harfin arasında.

Biri başlangıç, diğeri son. Ama sanki birbirleri için yaratılmışlar.

Yan yana gelip de birlikte okunmak için. Aralarındaki her harfi teker teker aşıp birbirlerine kavuşmuş gibiler.

Senin ve benim gibi...
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe
360 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm
İstanbul, 2011
ISBN : 9786050900682​

Şuan okuduğum kitap. Konusu çok güzel. Sonlarındayım ama şöyle bir gözlem edindim, cümle kuruşları çok abartılı ve insanı yoruyor. Arada bir de konu dışına çıkartabiliyor. Onun dışında sevdiğim bir yazar.

Mezarlık çocukları ne yaptılar merak ediyorum. .

Fazla detaylı anlamadığı sürece okunası kitapları var.
Sevdiğim yazarlar arasında..Arka kapakta dediği gibi iki harf ama içinde kainatı barındırır..

Okunmasını önerebilirim..

Başlarda karışık geliyor, cümle yoğunluğu çok farklı ama sonuna doğru o kadar çok şaşıracaksınız ki..

Derda'ların karşılaşması.. Herkes DERDA olamaz dedirtiyor.

Yeraltı edebiyatının hatrı sayılır kalemlerinden..

Nefret ediyorum kendisinden.

Klasikleşmiş ergence temaları, basit kelime oyunları, aşırı süslü cümlelerle ısıtıp tekrar servis eden zayıf bir kalem.

Bkz: Burak Aksak

Bir yabancı underground, beat kuşağını temsile eden yazarlara bakıyorum. Bir Hakan Günday'a. Ondan belki bu kadar atarım. :(

Şimdi kıyaslama yapılırsa haklısın ama kıyaslama yapmamak gerek. :d
Ben bir tek Az kitabını . Cümle yoğunluğu o kadar fazla ki.. ama bazen kitaplarda ki karakterler de bulur ya insan kendini, işte o zaman ayrı bir yeri oluyor kitapların.

bana kitap yollasana adasdasd :d

Şimdi kıyaslama yapılırsa haklısın ama kıyaslama yapmamak gerek. :d
Ben bir tek Az kitabını . Cümle yoğunluğu o kadar fazla ki.. ama bazen kitaplarda ki karakterler de bulur ya insan kendini, işte o zaman ayrı bir yeri oluyor kitapların.

bana kitap yollasana adasdasd :d

Takastan dönsün kitaplarım yolliyim, çoğu çalıntı ve korsan ama kabul müsün? jksşdfsa

Geri