-
-
-
-
Hakan Çalhanoğlu, mükemmel futbolcunun tarifini yaptı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İş başka aşk başka derler.Futbolculukta profesyonellik apayrı bir şey ancak her yerde ve her röportajda ben Galatasaraylıyım diyen ezeli bir rakibinin taraftarı olan bir futbolcuyu istemesi de saçma bana göre. Geçmişte en çok eleştirdiğim futbolcu olarak da haim revivo örneği vardı. Şu an sırf Galatasaray görüşme yaptı diye çalım edası ile yapılacak transfer olur. Teşbihte hata olmaz ama düşünsenize hayatınızda bir kız var sadece maddi olarak sizinle ama gönlü başka yerde başka birini sevdiğini söylüyor.
İşte ben de iş başka aşk başka diyorum. İnsanlar çok zorda kalmadığı sürece aşkı seçiyor. İşi düzelince de aşka dönüyor. Günün sonunda kaybeden iş kazanan aşk oluyor.İş başka aşk başka derler.Bence hiçbir profesyonel futbolcu hiçbir takıma aidiyet hissetmemelidir ki bu durum hakemler için de geçerli.
Maddiyat öncelikli bir dünyada yaşıyoruz ancak zaten futbolcuların herhangi bir takıma gönül verme gibi bir lüksü olmamalı ve şayet profesyonel futbolcu olma kararı aldıysa, önceden tuttuğu takımı da unutması gerekiyor. Oyuncuları da zora sokan bir durum ve olur da başka takıma transfer olurlarsa çok ağır eleştiri alıyorlar.İşte ben de iş başka aşk başka diyorum. İnsanlar çok zorda kalmadığı sürece aşkı seçiyor. İşi düzelince de aşka dönüyor. Günün sonunda kaybeden iş kazanan aşk oluyor.
Anket ile ilgisi yok, eski konuya yeni ekleme yaptım. Çalhanoğlu'nun Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini konuşuyoruz.Siz bu anketten bunu mu anladiniz.
Mourinho istiyorsa gelsin, benim için fark etmiyor çünkü çok iyi bildiğim bir oyuncu değil.@Lefty Hakan Çalhanoğlu gelsin istiyor musun, Cengiz e 15 verdiler ne oldu
Doğrudur maddiyat düşünmekte de haklı ama bu hakanın yaptığın ilk değil. Zamanında Trabzon’la anlaşıp 400 bin Euro alıp gelmedi ve bundan ötürü 4 ay futboldan men edildi. Daha sonra milana gidip oynadığı oyunla yılın futbolcusu seçilip daha fazla para verdiği için ezeli rakibi intere gitti. Şu anda da aynısını Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yapıyor. Normal mi bana göre değil ama ona göre normal çünkü hep aynısını yapıyorMaddiyat öncelikli bir dünyada yaşıyoruz ancak zaten futbolcuların herhangi bir takıma gönül verme gibi bir lüksü olmamalı ve şayet profesyonel futbolcu olma kararı aldıysa, önceden tuttuğu takımı da unutması gerekiyor. Oyuncuları da zora sokan bir durum ve olur da başka takıma transfer olurlarsa çok ağır eleştiri alıyorlar.
Osimhen için bile Napoli taraftarı pankart açmış ancak onun profesyonel bir futbolcu olduğunu ve seçimini yargılama hakları olmadığını unutuyorlar.
![]()
Bu kadar detay bilmiyordum, elbette etik karşılanacak bir durum değil.Doğrudur maddiyat düşünmekte de haklı ama bu hakanın yaptığın ilk değil. Zamanında Trabzon’la anlaşıp 400 bin Euro alıp gelmedi ve bundan ötürü 4 ay futboldan men edildi. Daha sonra milana gidip oynadığı oyunla yılın futbolcusu seçilip daha fazla para verdiği için ezeli rakibi intere gitti. Şu anda da aynısını Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yapıyor. Normal mi bana göre değil ama ona göre normal çünkü hep aynısını yapıyor![]()