hahahah

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
images

Evet arkadaşlar hazirsaniz basliyorum
Adim : İsmini vermek
Soyadim : İstemeyen izleyici

Ben aslinda cumhurbaşkani genelkurmay başkani başbakaninizim fjjdkd.

@hahahah'işko bu arkadaş şizokren.. Yatıralım bunu..

canım kadın.
can kadın.
cansın kadın.
kadın gibi can.
canım gibi kadın.

Bir gece vakti çiğ köfte ve Adıyaman üzerine konuşurken buldum onu. Etkileyici bir tanışma konusu, çiğ köfte var işin içinde sonuçta.
İşini çok iyi yapabileceğini düşündüğüm biri, atanmasını çok isterim.
Evlenip girmez oldu ama en azından atandım diye bir mesaj at bir gün. Mutluluklar.

Evlenmiş diyorlar, mutlu/mesut olsun. Forumun renklerindendi.

İlk ben yazdım, hahaha ne kadar enerjik diye, getirin eski kayıtları!?

Şaka. Kötüydü evet. Daim olsun hahahası.

Tanıştığımızda sanırım o öğrenci ben stajyerdim. Rahat 5-6 senesi vardır herhalde diye düşünüyorum. Ah be zaman yaşlandık hahahişkom. Baksana evlendin bile.. kına gecende orada olamasak bile melo ile birlikte kınayı getir aney diye söylenmedik sanma.. Melo ve hahahah sanırım sanal dünyanın bana kattığı en iyi şeyler.

Tanıştığımızda sanırım o öğrenci ben stajyerdim. Rahat 5-6 senesi vardır herhalde diye düşünüyorum. Ah be zaman yaşlandık hahahişkom. Baksana evlendin bile.. kına gecende orada olamasak bile melo ile birlikte kınayı getir aney diye söylenmedik sanma.. Melo ve hahahah sanırım sanal dünyanın bana kattığı en iyi şeyler.

Yaa minnoşum benim <3 daha fazlası bile olabilir -maşallah diyelim ve tahtaya vuralım- yaşlanmadık be jujuşkom yaş alıp daha da güzelleştik bence. Şartlar normal olabilseydi de yanımda olsaydınız keşke ama önemli olan kalben bir şeyleri hissetmek. Artık virüs kalkarsa eğer güzel bir ada da yapacağım eğlenceye bekliyorum jxjxj düğün kaynanamındı nasılsa bende minimalize güzel bir şeyler planlamistim artık şartların güzelleşmesine bağlı. Ayrıca iyikimsiniz melom da sende! Güzel kalpli,çocuk ruhlu muhteşem kadınlar <3

Sevdiğim üyelerden pozitif etrafına neşe saçan biri ne zaman görsem tebessüm ediyorum .
Sevişi gökyüzü olanın ne işi olur metreyle mesafeyle...
Gökyüzü der susarım hayatından mutluluk ve kahkaha eksik olmasın canım.

Sevdiğim üyelerden pozitif etrafına neşe saçan biri ne zaman görsem tebessüm ediyorum .
Sevişi gökyüzü olanın ne işi olur metreyle mesafeyle...
Gökyüzü der susarım hayatından mutluluk ve kahkaha eksik olmasın canım.

Yaaa teşekkür ederim canım;$ şımardım azıcık. Dilerim seninde yüzünde tebessüm eksik olmasın gözlerkalpemoji

Ilk tanistigimizda talebeydi, su anda insanlarin psikolojisini bozan bir psikolog. Zaman geciyor, bunun sumuklu halleri gecmiyor. Uzunca uzak kaldik, selamlar sümük!

Yaa sen nerelerdesin?? Ben çok mikemmel bir psikolog oldum ama sen kayboldun nonnn yaa ! Seviyorum seni ♡ her nereye kaybolduysan gel pls.

Kimisi çok sever, kimisi de çok itici bulur kendisini :) ama güven veren birisi, ciddili konularda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Random gülüşü can sıkıcı, gecelerin yargıcı o :) az biraz da gizemli birisidir..

Bir ara kızmıştım sevgili run'a ama niye kızdığımı bile hatırlamıyorum..sohbeti keyiflidir her nereye kaybolduysan sende gel pls.

lütfen nööööö jxjxj tarzı şeyler yazma ya lütfen KARDO
her cümlenin sonuna gülücük filan veya random you can't be serious

Öyle alışmışım ki o randomu yapmadan duramıyorum jdjdj bende bazen itici buluyorum ne yalan söyleyeyim..ama beni seviyorsanız da böyle sevin jcjdj

Geri