hahahah

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
If global sana sözlük açmiş waoo waoo waoo

Ilk tanistigimizda talebeydi, su anda insanlarin psikolojisini bozan bir psikolog. Zaman geciyor, bunun sumuklu halleri gecmiyor. Uzunca uzak kaldik, selamlar sümük!

Kimisi çok sever, kimisi de çok itici bulur kendisini :) ama güven veren birisi, ciddili konularda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Random gülüşü can sıkıcı, gecelerin yargıcı o :) az biraz da gizemli birisidir..

Hahahah hanim tanistigimiza memnun oldum.

Sana sormayı düşünüyordum aslında , doktorun işi belli ilaç yazcak belkide psikoterapi bu tür durumlarda aynı dertten muzradip şahısların verecegi bilgiler daha kiymetli oluyor.

Kaygilarin genelde ne üzerine oluyor ?

Benim her türlü korkum vardı havayı şişleyen adam. Ölüm, hastalık, kapalı alan, karanlık.:D Bir süre terapi gördüm. Hiç ilaç kullanmadım. Çünkü.. ondan da korkuyordum. dmakdad. Şu an kendi kendime şey edebiliyorum, atlatabiliyorum. Uzun süredir atak da geçirmiyorum.:D Allah geçirtmesin amin.

Benim her türlü korkum vardı havayı şişleyen adam. Ölüm, hastalık, kapalı alan, karanlık.:D Bir süre terapi gördüm. Hiç ilaç kullanmadım. Çünkü.. ondan da korkuyordum. dmakdad. Şu an kendi kendime şey edebiliyorum, atlatabiliyorum. Uzun süredir atak da geçirmiyorum.:D Allah geçirtmesin amin.

Panik ataktan korkup atak gecirme muhabbeti dhdjjd rezil bi evredir. Hem zaten düzenli beslenme ve terapi ile atlatiyosun hafif seyreden kaygi bozuklugunu.
Benim levelim epey yuksekmiş ama sana gore , bende ilac kullanmadim.
Neyseki hepimiz deliyiz zaten np :D

lütfen nööööö jxjxj tarzı şeyler yazma ya lütfen KARDO
her cümlenin sonuna gülücük filan veya random you can't be serious

Hahahah hanim yazmayi cok seviyorum.
Oluveriyorum bir kekeme Ramazan.

Bizimlede paylaşabilirsin :emoji_stuck_out_tongue:
Kız psikogolog. Herkesle paylaşmalıyız..
Ay yazamadım..

images

Evet arkadaşlar hazirsaniz basliyorum
Adim : İsmini vermek
Soyadim : İstemeyen izleyici

Ben aslinda cumhurbaşkani genelkurmay başkani başbakaninizim fjjdkd.

Geri