Forumsal
Forumsal AI
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben olayi anlamadim Run ne olmuuus? Gene bir kaosa gec kalmisim. Bu beni uzer.
Aslında çok uzun zamandır tanımıyorum belki. Yani 1 yılı geçti ama uzun zamandır tanıyor hissi oluşuyor insanda. Sanki çocukluk arkadaşın gibi oluyor. Paylaştığımız o kadar çok şey var ki bazen kendime şaşıyorum. Bu kadar şey anlatan biri değildim ben. İnsana güven veren,içten,samimi birisidir. Burada gördüğünüzün on katı da dışarıda var. Dediğim gibi biz çok şey paylaştık ve hatta çoğu zaman aldığımız kararlarda bile birbirimize etkimiz olmuştur. Birbirimizin fikirlerini önemser ve kötülüğümüzü istemeyeceğini biliriz. O yüzden birbirimize doğruları ve yanlışlarımızı söylemekten asla çekinmedik. Aslında burada sürekli olayları çıkartan,vukuat ve biraz sorunlu tip gibi gelebilir (öyle) ama hiç öyle biri değil(yalan). Her ne kadar başına gelenleri benim yüzümden ya da benden dolayı olduğunu savunsa da, arka planda olayların içinde ben olduğumu iddia etse de (İftira), içinde bulunan o haksızlığa ve olaylara sessiz kalmama iç güdüsü onu bu şekilde gösteriyor. Bildiğini söylemekten asla vazgeçmeyen ve sevdiklerinin her zaman yanında olan birisi. Bunlar mükemmeliz falan diyorlar ya ( bu konuda onlara en çok laf sokan biriyim ), doğru maalesef. 1 yıldır tanıyorum diyorum ama bunu 6-7 ayı küs geçmiştir. Saçma sapan şeylerden dolayı ve genelde hep ben haklı olduğum için,haklılığımı kabul edemeyişi de bir etken tabi. Mesela bir insan neden 1 saatte yemek yer. Altı üstü 3 porsiyon döner yiyorsun yani. O yemeği bitirdiğinde tekrar acıkıyorum. Anlatacak çok şey var da onlar spoiler olur (: Uzun lafın kısası neşeli,ince düşünceli,dobra,patavatsız
,özü sözü birdir. Seviliyorsun güzel insan.
Gerçekten o kadar mukemmelim ki doğum gününü kutlayayım derken neredeyse katliam çıkartıyordum jxjxjxj güzel duygu ve düşüncelerin için teşekkür ederim :aze:
![]()
Güne keyifle başlamaya sebep 'günaydın' mesajları vardı.. Artık eskisi kadar faal değil ve görmediğim için üzüldüğüm üyelerden.. Niyeti, kendisi, fikirleri değerli bir arkadaş daha çok görebilmeyi ümit ediyorum.
Cafeyi yıkmadığına şükür ettik![]()
Güzeldi , unutmayacağım kesin bir doğum günü oldu (:
Her ne olursa olsun, ne kadar zaman geçerse geçsin bendeki yerin ve değerin hiç değişmeyecek. Bana neşenle neşe katmışlığın da üzüntüme ortak olmuşlugun da var. Yakın arkadaşların sana sahip oldukları için çok şanslı bence. Senin bu pozitif ve olumlu yaklaşımın sayesinde olmuştu tanışmamız da. İyiki senin gibi güzel bir insan tanıdım. İnsanların hayatına güzelliklerle dokunup mutlu olunabileceğinin uygulamalı hali gibisin.Her zaman ışılda ve etrafındakileri de ışıltınla aydınlat olur mu? Seviyorum seni.
:53257jcnh1zxc5a: