haftaya başlatmalık 2000'ler türkçe pop şarkılar

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

koşun kızlaar, bu şarkı dile dolanınca asla enerjisinden çıkamıyorsunuz… yeminim var, ne doktorlar ne mühendisler, seni anan benim için doğurmuş şarkılarını atın sırayla eğlenelim… kadını seni anan benim için doğurmuştan senin olmadığın her yerde yeşillenirim kıvamına getiren ibrahim tatlıses değildir umarım, başka erkek olsun.

üniversite sınavına hazırlanıyorum..... yine mi diyeceksiniz, evet yine. mal olduğum için ilk senemde kazanamıştım hatta ikinci senemde de kazanamamıştım. neyse.......
millet tarlada çalışırken ben sınavı bahane edip test çözeceğim diye evdeyim........ bi yandan da tv açık tabi. trt1'de en son babalar duyar oynuyor. biraz onunla oyalandıktan sonra test çözerken olmazsa olmaz müzik...... kral tv'ye geçiyorum..... hani rockçı değildik belki o zamanlar ama bi yandan kafa sallıyorduk bi yandan da bilemediğimiz şıkları..........

ay ben bu hafta atiye ile başyacaktımmmmm bendeniz iptal......

27.05.2024...............

Son düzenleme:
hava sıcak, ortalık yanıyor.... tarladayım... dilim damağıma yapışmış. 2 dakka kaytarmak için zeytin ağacının gölgesindeki termostan su içme bahanesiyle sıvışıyorum. buz gibi suyu içerken o esnada trt fm'de çalan o müthiş şarkı........ hani o cehennem gibi antalya sıcağının kasıp kavurduğu yetmezmiş gibi bir de yalın diye birisi ortalığı kasıp kavurmuştu.........

Geri