haftasonunu evde geçirmek

• Kullanıcı Larien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Parasızlıktan oluyor bu dmsns maaşa 10 gün kala bittik nabalım dndnd şaka yapıyorum. Belki çok şaka yapmıyorumdur bilmiyorum :d
Sabahtan akşama kadar bir şeyler izlersiniz, kitabınızı okursunuz, pijamalarınızla dolaşırsınız, kahve çay ne varsa tüketirsiniz. Kimseyle konuşmak zorunda değilsinizdir.
İnsanın hem kafası dinleniyor hem ruhu. İhtiyacınız varsa, evde vakit geçirmek size sınırı olmayan bir huzur veriyor.

Evin eşiğinden dışarı adım atsam cebimde ki para bitiyor.
Tatil günleri evde sınırsız çay,türk kahvesi varken dışarı çıkıp entel entel bir kahveye 10 tl veremem.
Yuva kuracağım anacığım,cimriyim ben cimri :p

Dışarıda kahvaltı 85 tl
Ben hazırladım evde daha güzelini hem de
1 haftalık kahvaltı masrafımız o bizim
Ya da aynen ya parasızlıktan hep bunlar

Son düzenleme:
Ben dinlenemiyorum evde, cunku yemek, temizlik yapmak gerekiyor. Hep faha fazla yoruluyorum :p

En guzel dinlenme sekli, yesillik bir alanda uzun doga yuruyusu ve kitap okuyus/arkadas sohbeti benim icin. Bunun icin de para harcamaniza gerek yok : ))

teceni yolla mast acil pls

yarın yatılı okulda nöbetim var, on dakikada bir gelen "hocam karnım çok aç cips almaya çıkabilir miyim" soruları eşliğinde tüm günüm böyle geçecek jfgfh

Bu hafta böyle oldu. Pilav üstü tavuk söyledim az önce arada fakirlerin damak tadını merak etmiyor değilim. Böyle çılgınlarım vardır.

Çalışarak geçirenlerdenim :/

Hava da yağmurluysa çok tatlı oluyor.

Geri