Haftanın Tartışma Konusu - - Dış Güzellik..

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dış güzelligimizi süsledigimiz gibi iç güzelligimizi neden süslemeyiz ? Dış güzellige verdigimiz önemi iç güzelligimize neden vermeyiz ? iç güzellik ne ile güzelleşir ? Maneviyat sizin için ne kadar önemli ?

Şimdi hepimiz diyecegiz ki "iç güzellik benim için daha önemli"
virgulll.gif
öyleyse neden karşımızdaki insanın suretine kapılıp gideriz
virgulll.gif
dışı cirkin içi güzel bir insanı
virgulll.gif
dışı güzel ama içi boş birine tercih eden kaç kişiyiz ?

Güzellik Geçiçi ama
karşımızdaki insanın suretine kapılıp gideriz
virgulll.gif
dışı cirkin içi güzel bir insanı
virgulll.gif
dışı güzel ama içi boş birine tercih eden kaç kişiyiz ?
burdaki sözdeki gibi Kaç kişiyiz değil bunu yapmayan kaç kişi var diye sorulsa daha mantıklı olur kız olsun erkek olsun herkez Nefsine yenik düşüp daha iyisini güzelini istiyo ama taaki evlenene kadar evleneceği kadın yada insanı içiyle kabul ediyo yada yanıma yakıssa yeter diyo ee bu düşünceyi neden Önceden yapmıyo Nefsi bile anlıyo demekki güzelliğin geçiçi iç güzelliğinin kalıcı olduqunu ...

dış güzelliğe insan her zaman daha çok önem verir,kim istemez ki yakışıklı/güzel görünmeyi?
egolarına çoğu zaman yenik düşen insanların yaptığı bir fiil bu ki bence çok doğal herkes dış güzelliğe önem verir
"Şimdi hepimiz diyecegiz ki "iç güzellik benim için daha önemli" öyleyse neden karşımızdaki insanın suretine kapılıp gideriz" olayına da gelirsek o söz aslında kalıplaşmış bir söz,hani ben alçak gönüllüyüm kimsenin giyinişine tarzıne önem vermem önemli olan kalptir ayakları boş yani :)

Bence dış güzellikten önce iç güzellik ön planda olmalı.

iç güzellikte önemli dış güzellikte önemli :) ikisi de olacak arkadaş :) kaç kişi acaba ilk gördügü kişiye ayy çirkin ama kesin içi güzeldir diyor merak ediyorum önce dış güzelligine bakar :) sonra tanıdıkça iç güzelligimi var çirkinligimi var ortaya çıkar :) zaten demezmiyiz ki sevgili olacagımız vakit tanışma aşamasındayız diye işte o tanışma aşamasında iç güzellige bakılır :) bu herkeste öyledir :)

Dış güzelliğin hiç bir önemi yok düşününce. Şöyle ki ; dünyanın en güzel görünümlü insanıyla birliktesiniz diyelim. Fakat anlaşamıyorsunuz. Kişiliği hoş değil , içinde gram iyilik yok.Çok uzun süre katlanamazsınız. Dış güzelliğin elbette katlanma sürecine etkisi olur tabi ki :p

Fakat arkadaşlıklarda , manita olaylarında ( :p ) kesinlikle öncelikle karşıdakini iliğine kadar tanıyıp , içinde nasıl biri olduğunu çözüp öylelikle ilişkiyi devam ettirmek gerekir diye düşünüyorum.

Ve kişilik dış güzellik gibi kolay değişen bir şey değildir. 30 sene sonra dış güzelliğine tutulduğunuz biri bugünkü gibi olmayabilir :p Lakin içi aynı kalacaktır.

Saygılar ^^

Dış güzellik konuşmayı başlatmak için,iç güzellik devamı için önemlidir :) Çünkü en başta itici gelen insanları tanımak için zahmet etmeyiz çok çok az insan vardır ki bu ön yargısını bir kenara bırakıp içini tanımaya çalışsın

İnsanların dış görünüşlerinden değilde önce içlerinden etkilenebileceğiniz tek yer sanal ortamlardır (:

Klasik olucak ama dışını begenmediğin b,irinin içini merak etmezsin..

Dış güzellik değil,iç güzellik daha önemli diyen biri:bana göre %99.9 yalan söylüyordur..Hiç kimse birbirini kandırmasın,biz öyle desek bile her zaman malesef nefsimiz araya giriyor ve dış güzelliğe bakıyoruz..

Bana göre ;
Dış güzellik e önem vermiyorum sözü ne kadar saçmaysa sadece dışı güzel olsun demek aynı saçmalıktadır.
Makul olan dış ı ve içinin birbiriyle uyumudur. Dogallığıdır.
Bir insanı dışı güzel olsa bile hareketleri onu yerin dibine sokacak kadar degersizleştirebilir.

İnsanla tanıştığınızda ya da tanıştırıldığınızda uzaktan gelişine bakarsınız. Baştan aşağı bir süzersiniz ve ilk notunuzu verirsiniz.
Sonra konuşma tarzı gelir yani diksiyonu
Ve en son da düşünceleri.
Bu real hayat için geçerlidir.
Bu bir gerçektir. Kimse çirkin bir erkekle ya da çirkin şişman bir kadınla olmak istemez. Olsa bile illaki dış çevrenin baskısı da olacaktır ne olursa olsun.
Bu durum da o kişinin psikolojisini bozucaktır ve farkında olmadan zaten sevdiği ya da değer verdiği insandan uzalaşmaya başlayacaktır. Bu sevgililik döneminde olmazsa da evlilik döneminde olur.
İllaki olur.

Ama ben sanalda yaşanan duygunun gerçek olduğuna inanan kişiyim.
Karşınızda ki insanın tipini görmüyorsunuz ve sadece düşünceleriyle (aşk sözlerinden bahsetmiyorum, fikirlerinden bahsediyorum..) ona olan yakınlığınızı hissediyorsunuz, farkında olmadan sadece ona ait olduğunuzu görüyorsunuz.

Tabi iş fotoğraf kısmına gelmediği sürece. Şimdilerde moda ya facen var mı versene. Düşünün bir kişinin hangi foruma takıldığını ya da hangi mırc takıldığını sorduğunu hiç görmedim. Çünkü orada bi kalıplaşmış düşünce yok. Fotoğraf yok işte.

insanlar görünüşleriyle karşılanır,davranışlarıyla uğurlanır.
İlk başta içini göremeyeceğimize göre mecburen dışına bakıp insanları değerlendiririz ama ilk aşamada.

sonra ne olur?

güzel bir kızla birlikte olan bir arkadaşım vardı. Ama kız bildiğiniz manken olabilecek potansiyele sahipti..
bi süre sonra arkadaşım geldi ve bana dedi ki;

ben çok sıkıldım bu ilişkiden diye şaşırdım. Gayet hoş kız ajansta bile böylesi yoktur diye..
sorun güzelliği değil sorun paylaşımlarımız..
çok kısıtlı eğlenemiyorum onunla birşey paylaşamıyorum ayrıca ilgi alanlarımız çok çok farklı ve bu ilişki beni sıktı ayrılmaya karar verdim dedi. Ve ayrıldı. Tabii arkadaşlarımız çocuğa gerizekalı o kız bırakılırmı vs gibisinden laflar etttiler olayın iç yüzünü bilmeden lakin dışını geliştiren insanın içinin boş olması er ya da geç çekiciliğini bir süre sonra yok edecektir eminim.

Gelişmek lazım her yönden.

[YOUTUBE]Te9qn0r5h7M[/YOUTUBE]

Şu geldi aklıma .:D

Dış güzellikte önemli ama geçiyor içi güzel olsun insanın .

Cirkinlik aslinda bir sanstir, seveni zor bulur ama buldugunda da cikarsiz sevildigine emin olur.
Sadede gelelim, gercekler acidir kimse yalan söylemesin. Kim aaa bu cirkin ama ici guzeldir, zekidir, kültürlüdür ben bir gidip tanisayim diyor ki. =)

dış güzellik önemli değil derler ya hani haklı da olabilirler ne kadar yapmacık gelse de belki de önemli olan düş güzelligidir.sonramıcıma tanımlarsak şöle birşeyde var GENETİK LOTONUN KAZANANLARINA VERİĞİ ödül olarakta düşünebiliriz.ben şişman ve kocaman gözlüklüyüm ayrıyetten kelim..diyorum herkese sahi konu neydi

Dış güzellik; albenisi olan durum, ama elde uzun süre kalmıyor, sıkça el değiştiriyor...:zuha:

ikisi de mühimdir ama dış güzellik bi yerden sonra geri de kalır.

insanlar görünüşüyle karşılanır,davranışlarıyla ugurlanır. bu söze çok inanırım.

Dış güzellik bir avantajdır. Seni çekim merkezi yapar. Ama için kötüyse sonuçta bir kazancın olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri