Haftada kaç kez seks yapmak ilişkiyi ayakta tutar?

Konu sahibi son olarak 1739 gün önce görüldü
gayet de zevkli ve eğlenceli bir eylemdir... özellikle aşık olduğun biriyle yapıyorsan...katıyen denildiği gibi insanı seksten soğutmaz, aksine her gün mümkün olduğunca çok yapmak istersin... her gün seks yapmanın sıkıcı olduğunu söyleyen birinin ya hiç düzenli bir seks hayatı olmamıştır ya da seks yaptığı kişiyi hiç sevmemiştir.

partneriniz ve fantezileriniz sabit kaldığı sürece ilk zamanlar her gün seks yapabilirsiniz fakat ilerleyen zamanlarda, haftalık ve aylık periyotlarda değişebilme ihtimali oldukça yüksektir.

ayrıca realiteye dönersek
amerika'da avrupa'da nice yiğitlerin erken bıkıp huy değiştirme nedeni olmuş diyolar!

bizim gibi "forever aç" toplumlara dert olmaz

kardeşim sen düzenli seks'ini yap bakalım sevgilinle/eşinle anlaşmazlığın kalacak mı bakalım hiç?

hani fazla kilo falan diyordun? hani nerde onlar? hepsini geçtim, günümüzün derdiymiş stress.. yok yauw..

eğer ten uyumun süper birisiyle birlikteysen hergün sevişebileceğin, ve işin içinde sevgi de varsa dünyanın en şanslı insanı olduğunu bilmiyorsan salağın bayrak taşıyanısın demektir.

mesela insan sevgilisi yada eşi yemek yaparken yahut mutfakta uğraşırken arkadan sarılıp kulağın tam arkasını öpüp boyna doğru inmelidir , her an sevişebilme potansiyeli olmalıdır , rutine bindirmek istemiosanız seksi bir kalıba sokmayın öle akşam yatarken yatağa geçildiğinde yapılcak bir eylem olarak görmeyin

seks programa sokulan periyodik bir etkileşim değildir çünkü duyguları ve arzuları reçete haline getiremessiniz , seks doğaçlama bir sevgi selidir , seks vücud diliyle karşı tarafa olan yoğunluğunu anlatmaktır. seks insan vücudunun asıl dili konuşmasını sağlayan asırlardır süre gelen bir aşk ritüelidir

Kıyamam ya , ne de uzun yazmış . Üzmediler dimi seni bu konuda :/

Forumsal net olmasa ne yapacaksınız çok merak ediyorum.

Gaziantep’te 9 aylık bebeğe tecavüz edildi

Geçtiğimiz gün Gaziantep'te bir grubun, turistleri 'Ahlaksız adamlar, defolun' diye kovması kameralara yansımış ve büyük tepki toplamıştı. Dün Gaziantep'de 9 aylık bir bebeğe tecavüz edildi. Tecavüze ilişkin olarak Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde çobanlık yapan S.D.'nin tutuklandığını açıkladı.

Cumhuriyet Gazetesi - Gaziantep

Memleket elden gidiyor siz hala sex peşindesiniz.
Ne biçim mahluklar olduğunuzu anlayamıyorum.....!

Memleket elden gidiyor siz hala sex peşindesiniz.
Ne biçim mahluklar olduğunuzu anlayamıyorum.....!

Şimdi seni kelimelerle haşlardım da neyse,
Sen git baştakilerine söyle ülke elden gidiyor diye,sex yapmasınlar,gelmiş boş boş konuşuyorsun,
birlikde kol kola yürürken, yerken, adamlarını yerleştirirken düşünecektilerrr.

İnanmıyorum artık hiç birşeyin düzeleceğine.
güzel ülkemi mahvettiler...

Kadin dogumda calistigim donemde biz haftada 3 kere yapin diyorduk yanlissa Allah affetsin [emoji14]

...

Geri