Hafızanı kaybedeceğini bilsen sana kendini yeniden anlatmasını istediğin kişi kim olurdu?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Instagram dolaşırken rastladım bu soruya.
Sence seni en iyi kim tanıyordur?

Hiç kimse beni tam anlamıyla tanımaz. Ancak kardeşim anlatsın.

Kimseye güvenmiyorum. Ya anlatan kişi, zırtonun tekiydin, üçkağıtçıydın, yalançıydın falan derse. Bu riski almamak için kendime kendimi anlatmak için bir hard diske 500 gblık videolar hazırladım. Ne olur ne olmaz abi şimdi hafızamı kaybettiğimde anlatacak kişi abuk subuk yanlış yamalak bişiler anlatırsa? Niye kendimi başkasının saçma sapan uyduruk anlatmasıyla yeniden tanımlayayım. Bir Kurabiye Canavarı kolay yetişmiyor. Güzelim kişiliğimi de ebediyyen kaybetmek istemem.

Beni benden de iyi tanıyan tek kişi annem ve ondan dinlemek isterim kendimi

Herkesten kazık yeme ihtimali olduğu için en iyisi Yapay Zeka🤣 param olsun kendime bordrolu bir Yapay Zeka Asistan tutacağım hahaha

şöyle bir düşündüm de sağlıklı bir sonuca ulaşamadım. aile üyelerine, yakın arkadaşlara, arkadaşlara, öyle böyle bir iletişimde olduğum kişilere baktığımda hepsi farklı şekilde tanıyor beni. kimine göre dünyanın en ciddi insanıyım, kimine göre en gevşek insanıyım. kimi çok fedakar der, kendinden çok başkasını düşünür der kimi çok bencilsin der. bu zıt örnekler say say bitmez. kişinin gözlemi ve ne görmek istediğiyle alakalı bir durum. duruma ve olaylara göre her şeyden var. kolay tanımlayamazlar sanırım.

şöyle bir düşündüm de sağlıklı bir sonuca ulaşamadım. aile üyelerine, yakın arkadaşlara, arkadaşlara, öyle böyle bir iletişimde olduğum kişilere baktığımda hepsi farklı şekilde tanıyor beni. kimine göre dünyanın en ciddi insanıyım, kimine göre en gevşek insanıyım. kimi çok fedakar der, kendinden çok başkasını düşünür der kimi çok bencilsin der. bu zıt örnekler say say bitmez. kişinin gözlemi ve ne görmek istediğiyle alakalı bir durum. duruma ve olaylara göre her şeyden var. kolay tanımlayamazlar sanırım.
Merak etme ben sana anlatırım
"Sen safkan kürtsün" ile başlar muhtemelen dd

Hiç kimseye içimi tamamen açmadım ki normalde zaten bilmezler sadece iyi bir kadındı derler genel bir yorum olarak. Aslında bu üzücü bişey çünkü kimseyi içimdekileri dökecek kadar yakın hissetmemişim ne acı

bu soru başka bir yerde de karşıma çıkmıştı orada da aynı cevabı verdim. beni gerçekten tanıyan bir kişi var geri kalan herkese basit personalar sunarım. o kişiyle de ölene kadar kanlı bıcaklı kalacağız.

Abim diyeceğim ama o beni bana anlatırken farklı, başkasına anlatırken farklı konuşur. : ))))

bir kısmını 1 kişiye diğer bi kısımıda başka 1 kişiye sorarım yarı yarıya...🤦🏻‍♀️

Bakslim ben tanismak istiyor muyum kendimle 🤔

50 ilk öpücük filmindeki gibi beni her gün kendine aşık edecekse kocam 🥰😘♥️
beni dünyadaki herşeyden çok seven ve en güzel öven annem 💜 ve kankilatom ahu gözlüm ay onunla seklem akılken bile dedikodu yapardık😂😂😻

Geri