Hafıza kartından silinen fotoğrafları nasıl geri getirebilirim

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Gencler ben telefonumu yenileyince hafiza kartini takmayayim dedim, simdiden yormayayim dedim. Cok fotograf vardi cunku, sarkilar da oyle. Bi kutunun icinde biraktim oyle duruyodu kenarda bugun telefona takip bakayim dedim ama yok hicbir sey. Geri getirebilirsin diyin lutfen.

Recuva programı bu hususta oldukça meşhur. Denemediyseniz bir bakın.

Kart durdugu yerdemi silindi ici.

Oyleyse eger mukemmel bi ozellik.

Ayrica geri gelmez ugrasma.

Kart durdugu yerdemi silindi ici.

Oyleyse eger mukemmel bi ozellik.

Ayrica geri gelmez ugrasma.

Valla aynen oyle oldu, cinler periler bisiiler yaptiysa karta bilemem artik :kiki:
Ayrica cok sagol, cok iyi moral veriyosun :T: ugrasma olmaz ne, resmen isyan edesim geldi :u2:

Recuva programı bu hususta oldukça meşhur. Denemediyseniz bir bakın.

Onu da indirdim de olmadi, kac program indirdim bilgisayari ayriyetten telefona bagladim bilgisayara da indirdiklerim var hicbiri olmadi ben mi beceriksizim yoksa programlar mi uyduruk bilemedim :// hii ayrica belirteyim de; fotograflarin disinda sarkilar da vardi notlar da yani tam genel bi program olsa daha iyi olur gibi, oneri de bulunacaklara duyurulur :cvcv:

Onu da indirdim de olmadi, kac program indirdim bilgisayari ayriyetten telefona bagladim bilgisayara da indirdiklerim var hicbiri olmadi ben mi beceriksizim yoksa programlar mi uyduruk bilemedim :// hii ayrica belirteyim de; fotograflarin disinda sarkilar da vardi notlar da yani tam genel bi program olsa daha iyi olur gibi, oneri de bulunacaklara duyurulur :cvcv:
Öyletse zor bir durum söz konusu, telefoncular bilir aslında bir çaresini de parasız bir şey yaparlar mı mechul.

Öyle zor bir durum söz konusu, telefoncular bilir aslında bir çaresini de parasız bir şey yaparlar mı mechul.

Dogru ya, ben niye ugrasiyosam zaten. Biseyi kafaya takinca illa o sey olmali, olmazsa basima agrilar giriyor ya takiyorum fazlasiyla. O yuzden kafayi yemeden yarin gideyim :p tesekkurler ilgin icin :))

Dogru ya, ben niye ugrasiyosam zaten. Biseyi kafaya takinca illa o sey olmali, olmazsa basima agrilar giriyor ya takiyorum fazlasiyla. O yuzden kafayi yemeden yarin gideyim :p tesekkurler ilgin icin :))

Rica ederim. Bu tip olayları yaşamamak için nacizane önerim şudur: Telefonunda önemli gördüğün ne varsa bilgisayarına kayıt et.

Valla aynen oyle oldu, cinler periler bisiiler yaptiysa karta bilemem artik :kiki:
Ayrica cok sagol, cok iyi moral veriyosun :T: ugrasma olmaz ne, resmen isyan edesim geldi :u2:

Ama gercekler aci .d bosuna ugrasiyosun.

Anca ozel harekat falan yapar o isi .d

Active File Recovery Pro ile kurtaramazsan gel beni bul. :cix:

Card Recovery Pro uygulamasıyla çözebilirsin.

İndirme ve serialini PM ile gönderdim.

Gezdim bayaa bi telefoncu ama anlamayanlara mı denk geldim hep ne :)) neyse ki biri bi internet kafeye yönlendirdi yarım saat içinde halloldu ve mutluyummm :p

aynisi bana oldu tek fark bi gun telefonuma baktim vutun resimlerim yok..konu bile actim.. sonra dusunfum..play store dan recovery programi indir..bende ise yaradi sadece yuzde 80 fln hepsi geri geldi

ins olur canim://

Recuva iyidir hatice
gerçi yarım yamalak kurtarıyor.
+ olarak kartın üstüne ilave foto video müzik vs. attıysan eskilerini kurtarma şansını dahada azaltmış olursun.

Ses dosyaları da geldi mi?
Benim ses kaydı notlarım vardı. Telefonu Güncelleme yaparken bağlantı kopmuştu ve güncelleme yarıda kalmıştı. Çok sonra fark ettim ki Müzik klasöründeki şarkılar ve ses kayıtları çift olmuş. 1ini silip 1ini bıraktım. Ama klasöre döndüğümde bütün icerik silinmisti. Eşim nette programlara bakindi bulamadi. tanıdık 1ine sorduk telefoncuya götürsün dedi. Götürdüm 1 tanesi de 40-80 lira istedi bunun için.. nerdeyse tum telefonculari gezdim ama hicbiri bilmiyordu. Sinav zamanımdı ve ses kaydı ile not tutmustum. Üstüne böyle bi durum olması ile fellik fellik not arayisina girmeme sebep olmuştu. (Uzattım mi ne :dyg: )

Geri