Hafıza Kartım Okumuyor?

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
1 Aydır neredeyse araştırıyorum ama hiç bişey bulamadım.
Hafıza kartıma virüs bulaşmış olmalı ki pc ve telefona taktıgım zaman Biçimlendir diye yazı çıkıyor.
Ne yapmam lazım? Daha önce başına gelen varmı ? :dusun:
İçinde ki fotoları almam lazım.: s​

Çok afedersin ama
Artık çöp o kart..

Kart, Hak'kın Rahmetine kavuşmuş gibi duruyor buradan anladığım kadarıyla. İçindeki resimlere de ne okursan oku artık.

profesyonel yardım alın
yapabiliyorsanız icare data recovery ile bi deneyin

Pc teknik forumlarına yazarsan çözüm bulabilirsin.

Yıllar önce aynı olay başıma geldi kurtarmıştım kartı ben, ama nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Öyle büyük bir sorun değil anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana. Kurtarırsın kartı sıkıntı yok.

profesyonel yardım alın
yapabiliyorsanız icare data recovery ile bi deneyin

nerden?

Pc teknik forumlarına yazarsan çözüm bulabilirsin.

Yıllar önce aynı olay başıma geldi kurtarmıştım kartı ben, ama nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Öyle büyük bir sorun değil anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana. Kurtarırsın kartı sıkıntı yok.

[MENTION]plesk[/USER] çoğu siteye baktım ama hiç sonç bulamadım : s

1 Aydır neredeyse araştırıyorum ama hiç bişey bulamadım.
Hafıza kartıma virüs bulaşmış olmalı ki pc ve telefona taktıgım zaman Biçimlendir diye yazı çıkıyor.
Ne yapmam lazım? Daha önce başına gelen varmı ? :dusun:
İçinde ki fotoları almam lazım.: s​

Tatlim balliiiim en yakin cöp kutusuba sakince bırak o kartı:d

veri kurtarma hizmeti veren şirketler vardır googledan bulabilirsin benim işim olmadığı için hiç bakmadım

onun dışında kartı bilgisayara tak biçimlendirmeden kalsın, veri kurtarma programlarını deneye deneye kurtarmaya çalış
icare data recovery, easeus data recovery gibi programları dene

veri kurtarma hizmeti veren şirketler vardır googledan bulabilirsin benim işim olmadığı için hiç bakmadım

onun dışında kartı bilgisayara tak biçimlendirmeden kalsın, veri kurtarma programlarını deneye deneye kurtarmaya çalış
icare data recovery, easeus data recovery gibi programları dene

Peki teşekkür ederim, deneyim hemn .

Merhum kartın içindekiler hayat memat derecesinde değerli resimler değillerse şayet, başkalarına para kaptırmaya gerek yok. Muhtelif bir kaç programla kartı geri döndürmen bir nevi mümkün elbet, ama piyasadakiler ile tam bir performans sağlamak pek mümkün değil. Bitkisel hayat, beyin ölümü gibi düşün.

Fazla karamsarım kabul, neyse çekildim ben :hi:

Merhum kart içindekiler hayat memat derecesinde değerli resimler değillerse şayet, başkalarına para kaptırmaya gerek yok. Muhtelif bir kaç programla kartı geri döndürmen bir nevi mümkün elbet, ama piyasadakiler ile tam bir performans sağlamak pek mümkün değil. Bitkisel hayat, beyin ölümü gibi düşün.

Fazla karamsarım kabul, neyse çekildim ben :hi:

Baya karamsarsınız yahu!:D
Bn 1 aydır uğraşıyorm bu kadar karamsar olmadım .
Annemden geriye kalanlar var ve bu benim içn çok önemli yoksa hiç umrumda olmaz.

Baya karamsarsınız yahu!:D
Bn 1 aydır uğraşıyorm bu kadar karamsar olmadım .
Annemden geriye kalanlar var ve bu benim içn çok önemli yoksa hiç umrumda olmaz.

Sizdeki azim bende olsaydı şuan Yenilmezler 3'ü çekiyordum. Söz konusu 'Anne' olunca akan sular durur. Boyun büker ayrılırım mevzudan.

:hi:

Bi kaç siteye baktım aynı sorunu çözenler var. Kart okuyucuyla denedin mi? Kart okuyucu üzerinden virüs taraması yaparak sorunu çözenler var.

Bi kaç siteye baktım aynı sorunu çözenler var. Kart okuyucuyla denedin mi? Kart okuyucu üzerinden virüs taraması yaparak sorunu çözenler var.

direk kart okucuyla deniyorm olmadı simdi bikaç program daha indirdim bal porsuğunun dedigini deniyorm bakalm.
virüs taramasıda deneyeyim.
Çoğu programdan sonç alamadım hiç.

yanmış hafıza kartlarından bile resimler kurtarılabiliyorken niye kurtarılmasın ki. Vardır elbet bir yolu

Pek fazla teknik bilginiz yoksa bilgisayarciya vermenizi tavsiye ederim

Geri