Hadise'nin Sevgilisi Hakan Baş Kimdir

Konu sahibi son olarak 568 gün önce görüldü
Hadisenin Sevgilisi Hakan Baş Kimdir?

Hadisenin-Sevgilisi-Hakan-Ba%C5%9F-Resimleri4.jpg

1983 yılında İstanbul şehrinde doğan Hakan Baş lise ve üniversite öğrenimi sırasında profesyonel yüzücülük yapmıştır. Yale Üniversitesinde almış olduğu eğitim İş Planlama ve Girişim Sermayesi derslerinde çok büyük başarılar elde etmiş isimlerdendir. Endeavor Türkiye Danışma Kurulu Üyesi Fenerbahçe SK kongre üyesidir. Lidyana.com sitesinin ceo’sudur.

jYkBv9.jpg

1983 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretim eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesinde tamamlamıştır.

Lise ve üniversitedeyken yüzme sporu yapmıştır. Lisans eğitimini Cornell University, MBA eğitimini ise Yale University’de tamamlamıştır.

Endeavor Danışma Kurulu ve Fenerbahçe SK kongre üyesidir.

Cornell Üniversitesinde Ekonomi lisans eğitimi almıştır.
Ekonomi lisansının ardından New York’ta Bank of America’da iki yıl, İstanbul’da Raymond James’te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında görev almıştır. Yale Üniversitesi’nde tamamladığı MBA yüksek lisansının ardından 2010’da Türkiye’ye dönen Hakan Baş, bir süreliğine Garanti Bankası Stratejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

206382_hakan1_1.jpg

Daha önce Özge Ulusoy ile beraberlik yaşayan Hakan Baş şu anda O Ses Türkiye jürisi ve şarkıcı Hadise ile sevgilidir.

Geri