Hadise, Venedik Film Festivali'nde ışıltılı bir elbise tercih etti

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Gold detay olmasa harika

Kendini makyaj ile Beyonce gibi göstermeye çalışmasa çok daha iyi olabilirdi, kıyafeti ise beğenmedim, siyah olsa daha hoş durabilirdi.

1725612264059.png
''ablan bin yaşına da gelse taş taş taş taş...'' diye paylaş gitsin be hadisem. alev karslı'nın keskin makyajlarından sonra serhat şen'le çalışmaya başlaması daha çok yakıştı hadise'ye ve kerem'le uyumları :emoji_ok_hand: seçtiği kıyafetin beyonce'nin geçen sene tercih ettiği bir kombine çok benzemesiyle yine gündem olsa da yakışmış mı? yakışmış.-altın korsemsi kemer hariç- idol alacaksa da beyonce'yi alsın bi zahmet, ceylan'ı mı alacak, alla alla.

• Beğen
Tepkiler: W
Dese Kerem der neden Murat desin ki

Keske elbise giymeden once gorebilseydik. Guzelliginin cani cehenneme dostum.

üzerindeki altın kemer mi, korse mi, ne olduğu tam adlandırılamayan şeye rağmen, çok güzel görünüyorsun hadiseciğim<34

Onlar varsın elbiseleri ile yapmacık ışıltılarını göstersin, @Stockholm Sendromu ’un doğal güzelliğinin ışıltısının yanına bile yaklaşamazlar. Hayırlı cumalar.

yorumu okuduktan sonra bne :

ferzanozpetekdansi_o_GIFSoup.com_.gif

İç çamaşırı ve gecelik ile gitmiş.

uuu iyi gorunuyo, fizigi de makyaji da saci da

Kendini makyaj ile Beyonce gibi göstermeye çalışmasa çok daha iyi olabilirdi, kıyafeti ise beğenmedim, siyah olsa daha hoş durabilirdi.
Beyonce ile aynı kıyafeti giymiş bence özellikle isminden bahsettirmek için seçti

Beyonce ile aynı kıyafeti giymiş bence özellikle isminden bahsettirmek için seçti
Kıyafet detayını bilmiyorum ancak videodaki makyajdan anlaşılıyor ve kendi tarzı ile var olması çok daha güzel olurdu.

Geri