Hadise Nasıl Zayıfladı

• Kullanıcı TıLsıM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
Hadise Nasıl Kilo Verdi

1122183.jpg

Hadisenin Zayıflama Formulü Ne

Ünlü şarkıcı Hadise, son dönemde aldığı kilolar nedeniyle yapımcı Erol Köse’nin hedefi haline gelmişti.

Hadise 13 kilo vererek 68 kilodan 55 kiloya düştü peki Hadise nasıl zayıfladı bilmek istermisiniz...

Hadise, uzman eşliğinde özel bir zayıflama programı uygulamış. Öncelikle her sabah saat 06.30’da kalkıp uzun mesafe yürüyüş yapıyormuş. Yürüyüşün ardından kahvaltı olarak bir gün yulaf, bir gün omlet, bir gün de peynir tüketiyormuş. Hepsini bir arada yemiyormuş.

Hadise Öğle yemeklerinde bol bol taze sebze yemekleri ve yanında yağsız yoğurt tüketiyormuş. Akşam yemeklerinde ızgara et ve yağsız yoğurt yiyormuş. Gün içerisinde ara öğünlerde ise, yağsız ayran ve bitki çaylarından destek alıyormuş.

Hadise Düzenli diyetin yanı sıra bol su tüketen Hadise, aynı zamanda pilates yaparak vücudunun sıkılaşmasını sağlıyormuş.Siz de fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, yediklerinize dikkat edip Hadise gibi beslenme ve sporunuza dikkat ederek kolaylıkla kilo verebilirsiniz.Kolay gelsin sevgili hanımlar..

aman sinek gibi olmus, cok yakismamis bence.

Bende beğenmedim eski hali daha güzeldi

Ölü gibi duruyo :DOkadar Para bende Olsun bende zayıflarım anacım.

Fıstık gibi olmuş.. Hadise hayallerimin kadını bir gün beni duyacak platonik aşkıma karşılık verecek biliyorum.. :p

àRtì§tìc yeminle senin gelipte bu konuya böle bi yorum yapicani biliyordumm :p

Fıstık gibi olmuş.. Hadise hayallerimin kadını bir gün beni duyacak platonik aşkıma karşılık verecek biliyorum.. :p

Bu yorumu bende bekliyordum :p

Hadise sürekli değişiyo sırf artist onu daha çok beğensin diye ama bir bilmiyo ki artist onu her haliyle seviyo :p

Ahhh ahhh yaralı kalbime su serptin TıLsıM :p

@Hadise 'mm Duy beni hadi :D

Zor iş ya ben uğraşmazdım :D Bir üzülim yeter eririm zaten :D ha bazende yemeye veririm kendimi o ayrı :D:D:D

Çok iyi zayıfladı; erkek hayranları bu duruma uzulse de. :p

Kadın her konserde kan ter içinde kalıyor zayıflar tabi..

Erol Köse tarafından rencide edikdikten sonra mecburen zayıfladı artık (:

İlk Zayıfladığı Zamanlar Acaip Bi Yüz Siması Vardı. Kötü duruyodu. Evet Şimdi İyi.

Fazlasıyla geri aldı o verdigi kiloları güle güle kullansın :p

Geri