Hadise, Kıbrıs'ta frikik avına karşı seslendi: 'Artık susmayacağım!'

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hadise, Kıbrıs’ta frikik yakalamaya çalışan kameramana seslendi: “Bu işe ilk başladığımda bu konularda susardım. 38 yaşındayım, tabii ki susmayacağım. 2024’te artık bunlar var mı hâla ya?”

Ünlü şarkıcı Hadise, Kıbrıs'ta bir etkinlik sırasında frikik avına yönelik tepkisini dile getirdi. Sahne aldığı esnada kendisine frikik yakalamaya çalışan bir kameramana seslenen Hadise, bu tür olaylara karşı artık sessiz kalmayacağını belirtti.

Hadise, "Bu işe ilk başladığımda bu konularda susardım. 38 yaşındayım, tabii ki susmayacağım. 2024'te artık bunlar var mı hâla ya?" diyerek tepkisini dile getirdi. Olayı yaşadığı anda müdahale eden ve sınırları konusunda net bir tavır sergileyen Hadise, bu tarz durumları artık göz ardı etmeyeceğini vurguladı.

Hadise'nin bu net duruşu, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı ve takipçileri tarafından desteklendi.

Kaynak

Hadiseye bayiliyorum ama zaten kendi de frikik veriyo ki isteyerek neden devasa tepki vermis anlayamadim

Frikik konusunda haklı ancak benim de takip ettiğim bir isim değil, şarkılarını beğenmiyorum.

Evet Hadise reklamın iyisi kötüsü olmaz frikik yoksa açıklaması vardır demiş :)

Çıtçıtlı badi giy içine yada camdaki kız korsesi.d

Aslında herkesin içinde böyle bir ithamda bulunması etik değil ancak magazinciler de maalesef bu tip görüntüleri yakalamak için çaba sarf ediyorlar.

Milletin onun bunun selülitine dibi düşerse magazinci de kovalar yani
Suç kimde şimdi ? :)

Minicik şeylerle binlerce kişinin ve kameraların önünde olup da neyi bekliyordun acaba

Amma kalın bacakları var bu kadının.

Geri