Hadise İle Kıyaslanan Demet Akalın Küplere Bindi

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
3HdDYXa.md.jpg

Şarkıcı Demet Akalın, meslektaşı Hadise ile kıyaslanmasına sert tepki verdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı Hadise'nin yeni şarkısı 'Fırtına'nın klibini överken Demet Akalın'a meydan okudu.

Kullanıcının, "Hadise'nin son şarkısı 'Fırtına' bence son 10 yılda yapılmış en iyi pop Türk şarkılarından biri. Hem müziği hem klibiyle harika! Demet Akalın'ın buna örnek alması lazım, yapay zekasız gerçek emekle nasıl güzel klip yapılır gösteriyor" yorumuna Demet Akalın'ın cevabı ise sert oldu.

3Hdbrap.md.jpg

Akalın, "Akal değil soyadım ben bunların alasını çektim onlar arkamdan gelsin! Ben istediğim zaman yine eski tadımda çekerim! Soyadımı da doğru yaz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçen günlerde Hadise'nin 'Esas Oğlan'la oyunculuğa adım atmasıyla ilgili konuşan Akalın "Hadise'nin dizisini izlemedim, izlemem de. Ben Ebru Gündeş'ciyim, kıblem belli. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin" açıklamalarında bulunmuştu.

'O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda yıllarca yan yana oturan Hadise ve Ebru Gündeş'in arası Hadise'nin Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile arasında çıkan aşk dedikodularıyla bozulmuştu.

KAYNAK

Abla sen de artık düzgün mü yazsan hani?
Alışveriş sepetine aynı üründen 3 tane ekleyip,"Milleti kazıklıyorlar bu fiyata." diye gezinen bir avelsin,yeter artık da.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bizim zamanımızda Petek Dinçöz vardı.
Sabah erkenden uyanır kral pop un başına geçer Petek Dinçöz ün çıkmasını beklerdim.

Bunlar kim ki. Aman tırt.

En çok olaya değil soyadının yanlış yazılmasına kızması....

Bıktım içi boş hadise güzellemelerinden. Boş çar aw.
Demet ve Hande popun kraliçesidir. Yallah Hadise

Demetin de ses konusunda çok bir olayı yok
Bu yaz ki otel diyaloğundan sonra bu ikisi arasından kesinlikle hadise diyorum
Demet biraz tuhaf çar

O GÜZEL GÖZLERİNİİİİİİ, DOKTORA GÖTÜRÜYORSUNNNNN

Kusmasana lanet kadın, güzel gözlü sensin, doktorun kim olduğu belli… Şarkı da hadisenin! Bağlama daha iyi uyan bi yorum yoktu…

O GÜZEL GÖZLERİNİİİİİİ, DOKTORA GÖTÜRÜYORSUNNNNN

Kusmasana lanet kadın, güzel gözlü sensin, doktorun kim olduğu belli… Şarkı da hadisenin! Bağlama daha iyi uyan bi yorum yoktu…
HAMSMSNDFNMFMDNDBDNDNDNDND

Ben hadise’siz de bağlarım bizi sal onu ^98

Cennet mahallesi dizisinde siradan bir atisma.

Olmamıs bu renk cok kotu cok , sarı olmalı bu kadın .
Climax bile soguyabilir bu imajiyla.

Bunların hangisi Sedat Peker'in sevgilisiydi?

Geri