Hadise: "Erkeğin maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun?' derim."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Maddi yönden çok güçlü kadınların, kendine denk erkekleri tercih edeceğine vurgu yapmış çünkü öteki türlü erkeğin ezileceği bir ilişki türü olur.

Paralı erkekler kendisine yaklaşmıyor diye bozulmuş heralde. Maddi gücü olan erkek bu sayede senden daha genç ve güzel bir çok kıza ulaşabilecekken niye senin kahrını çeksin.

Parasız erkeği annesi bile sevmez .s

Sahilde otururken Hadise tarafından uzaklaştırma kararı aldım

Sene 2024 ve bu konuda forumcak bir fikir birliği oluşması oldukça sevindirici. Asalet timsali gibi ortalıkta dolanan “seviyorsam gerisi önemli değil”, “kalbi güzel olsun yeterci” tayfanın kökünü kazıdık. Realizm kazanacak. Tşk.

Bir yere kadar doğru bence. Maddi güç olarak kadının altında kalan erkek kendisini eksik hissediyor. Erkek güç gösterisini, üstte olmayı sever çünkü...

Bir yere kadar doğru bence. Maddi güç olarak kadının altında kalan erkek kendisini eksik hissediyor. Erkek güç gösterisini, üstte olmayı sever çünkü...
Bana tamamen yanlış görünüyor. Sadece maddiyatı konu edinmesi olmamış. Bazı tip kadınların yanına gidersen onlarda sadece cebindeki parayla, o gece için ne kadar ödeyeceğinle ilgilenir. Bence bu açıklamayla kendini kötü bir duruma düşürmüş.

Ama bu açıklama da çok çiğ değil mi? Tamamen öncelik ve ölçüt para. Maddi gücü yoksa "neyine güvenip bana yaklaşıyorsun" derim demek; maddi gücü varsa hiçbir şey olmasa da olur demekle eşdeğer. Eee bunun adı ne şimdi? Maddiyat önemli elbette ama maddiyatın gücünü vurgulamaktan ziyade maddiyatı tek kıstas görmek çok sığ, sağlıksız, verimsiz, duygudan uzak ve pragmatist bir bakış açısı kanımca.

Geri