Hadise Aşka Geldi! Sevgilisi Şenol Sönmez İle İlk Karesini Paylaştı

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
262ssqP.md.jpg

Esas Oğlan dizisinin setinde tanıştığı yönetmen Şenol Sönmez ile yeni bir ilişkiye başlayan Hadise, aşka geldi. Şenol Sönmez ile ilk karesini paylaşan Hadise, Ferdi Özbeğen'in "Satmışım anasını" şarkısını ekledi.

Özel hayatıyla ilgili sessizliğini koruyan Hadise, sosyal medya hesabından yönetmen Şenol Sönmez ile karesini paylaşarak aşkını ilan etti. İkilinin karesine yorum yağdı.

HADİSE AŞKINI İLAN ETTİ

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra Esas Oğlan setinde tanıştığı yönetmen Şenol Sönmez ile aşk yaşamaya başlayan Hadise'den ilk paylaşım geldi. Esas Oğlan galasına Şenol Sönmez ile gelen ancak gelen sorulara cevap vermeyen Hadise, sosyal medyadan aşkını ilan etti.

262Lpae.md.jpg

Esas Oğlan dizisiyle ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Hadise, yapımın yönetmeni Şenol Sönmez ile de yeni bir aşka yelken açtı. Sessizliğini bozan Hadise, sevgilisiyle ilk karesini de paylaştı.

262QtDv.md.jpg

Mutlu olsunlar ancak sürekli paylaşım yapıp kime nispet yapıyorlar ki?

Geçen gün de benzer bir haber çıkmıştı.

Hadise ilişkilerini hiç saklamıyor bence hoş

şu magazin başlıklarına tilt oluyorum yaa. aşka geldi, aşk sarhoşu, yürek hoplattı ^73

Hadise'nin son dönem yaptığı açıklamalar öyle bir his uyandırdı. Neden konuyu genel olarak ele aldın?
konu hadise olunca mı algı değisiyor? dümdüz paylasmak isteyip paylasılan fotolara nispet yorumu yapılması pek hos degil bence leftycigim. hos nispet de yapmak istemiş olabilir, kime ne

Bilimsel alt yapısı var mı bilmiyorum ama her ilişkisini "büyük aşk" şeklinde yaşayan insanlar bana anormal geliyor.
Love Bombing kokusu veriyor.

Hadise son fotoda aşırı güzel çıkmamış mı ????

konu hadise olunca mı algı değisiyor? dümdüz paylasmak isteyip paylasılan fotolara nispet yorumu yapılması pek hos degil bence leftycigim. hos nispet de yapmak istemiş olabilir, kime ne

Kim olursa olsun nispet yapılmasını anlamsız buluyor ve iki tarafın da birlikteliklerini ciddiye almadıklarını düşünüyorum kaldı ki sanat dünyasında çok sık rastlanan bir durum.

Günlük yaşamda da böyle çiftlerin ilişkilerine yeterince değer vermediğini ve şov malzemesi olarak kullandıklarını düşünürüm.

Sanatçılar hep unutulmaktan korkar.

Geri