Hadi herkes kaç yaşında olduğunu ve doğum gününü yazsın kime küçk kim büyük bilelim

Konu sahibi son olarak 3464 gün önce görüldü
Hadi herkes kaç yaşında olduğunu ve doğum gününü yazsın kime küçk kim büyük bilelim :D :D

105 yaşında forumun ninesiyimm:D
Forumun dedesi varmı acaba :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

kızlar bu bi bubi tuzağı kaçın !

Sinirlendirebilirim ya da ?

yok body sinirlenmiyorum artık , istediğin gibi çirkefleşebilirsin ağzımı tutamam sadece o ayrı
yani senin yüzünden her yaptım yorumdan bi t*şşk konusu çıkarıcakmı acaba diye düşünücek vaktim yok , görüştümüzde neden böle yaptını anlatıcaksan yap sorun değil cevabını alırsın söyledine binaen .d

89 luyum ama 1900 degil 0089.

Epey fosillestim.

yok body sinirlenmiyorum artık , istediğin gibi çirkefleşebilirsin ağzımı tutamam sadece o ayrı
yani senin yüzünden her yaptım yorumdan bi t*şşk konusu çıkarıcakmı acaba diye düşünücek vaktim yok , görüştümüzde neden böle yaptını anlatıcaksan yap sorun değil cevabını alırsın söyledine binaen .d

Kırıcı oluyorsun ben asla çirkefleşmem haftaya uygunsan görüşüp kavga edebiliriz.

Yani diyorum ki görüşüp tanışabiliriz.

Haftaya nezaman ama moruk ? Gun

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haci sali olsun ben izne cikicam haftaya sali

Olur dostum ?

Alper sana gıpta ile bakıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugun dogum günüm o malum yaşa geldik

Geri