hadi bunu da açıklayın kızlar!?

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
vaynlarıyla da ünlü bu abimiz bir sosyal deney yapmış. önce yolda bekleyen ablanın yanına standart bir arabayla gelip gideceği yere götürmeyi teklif ediyor ama ablamız binmiyor. tabii ardından lüks bi arabayla başka biri geliyor olaylar değişiyor, gerisini izleyin işte. xd

[YOUTUBE]Ve46peMWU5w[/YOUTUBE]

Biz niye acikliyoz, ablaya sor o aciklasin.

Paranın gücü. :D Sizin fiziği güzel kadınlara ilgi duymanız kadar olağan bir şey kızların da son model arabası olana ilgi duyması.

ahah yüzyılın sırrını çözmüşsünüz tebrikler. kesin birazdan "biz böyle değiliz" kızları dolacak. :p

Sene 2014. Ogivayvır da kızlar birleşmiş, mathi emin adımlarla finale yürüyor. Ogi açtığı kızlı erkekli konularla ortamı kızıştırıyor. Old but gold köşemizde bugün.

Sonunu hiç tahmin edemedim.

Mesela ben arabaya düşmem. Ama ne bileyim adamın bir dahi olduğunu gösteren bir şey falan olsa sonradan düşerim. Çünkü apaçık bir şekilde söylüyorum ki gerizekalı erkek sevmiyorum, zeki beyefendilerden hoşlanırım.

Dağda patikadan, şehirde asfalttan gidersin. Yere, yola, mekana ve zamana göre değişir insanlar. Ve seçenek varsa en iyisini seçmekte her cins aynı derecede isteklidir.

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine almik topu ağlara gönderiyor.

o gün bugündür zengin olmaya çalışan oggy şuan kyk ile cebelleşiyor.

Geri