Hadi bakalım, önce kime saldırmalı tehlikesini başına çalmalı, ülkeyi almalıyız?

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Ee yeni dünya düzensizlik ise Savaş Dünyası ise Hadi bakalım söyleyin fikirlerinizi.

Ilk önce hangi ülkeye Savaş açmalıyız tüm ordusunu yönetimini etkisiz hale getirmeliyiz?

Hiç öyle bakmayın artık bam bam bam Akın söyleyen varsa el kaldırsın hahaha.

Abi Ela Rümeysa cebeci ile bir akrabalik varmı ?

1767801543414.jpeg

Onun kafasında seyrediyorsun şuan

Ee yeni dünya düzensizlik ise Savaş Dünyası ise Hadi bakalım söyleyin fikirlerinizi.

Ilk önce hangi ülkeye Savaş açmalıyız tüm ordusunu yönetimini etkisiz hale getirmeliyiz?

Hiç öyle bakmayın artık bam bam bam Akın söyleyen varsa el kaldırsın hahaha.
Screenshot_2026-01-07-17-01-14-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Kopacazz kopacaaaz zıplayacaaaaz. Immm bana göre değil. Sen cevap yazma o halde dünyaya anlam veren alimlerimiz var da Onlara sordum :)

Ee hani fikir üreten yok? Korkmayın yahu, Her şey hakkında Bülbül kesilenler dünyadaki düzenin yıkıldığı Güçlünün hakim olduğu bir düzende neler yapılabilir? sadece Beyin Fırtınası gerekiyor... merak etmeyin mosat veya FBI bizi izlemiyor :)

Farzedinki o çok meşhur strateji oyunları oynuyorsunuz. Ve kimse bir oyun için hesap sormaz dimi.. ağanın lafının üstüne laf olmaz deyip Amerikan olduğu yerde ben oynamam diyorsanız al misketlerimi Ver misketlerimi diyebilirsiniz. Siz öyle diyorsunuz ama karşıdaki mahallenin fırlaması yok Ben senin misketini vermem Sendeki misketleri alırım diyor Ne yapacaksın? Hani kanun var nizam var ya artık yok. öyle düşün ne yaparsın? Vatan millet sakarya diye edebiyata başlamayın. Viraja girmeden tehlikeyi görmek gerekiyor.

Grönland'dan başlayalım @kamil0920 ağam orada çok kaynak varmış, sonra Avrupa'ya geçer Viyana'ı alırız arkasından kuzey Afrika'ya kadar yolu var. Baktık yetmiyor ver elini Çin'e doğru gideriz.

Batı Trakya Türk meselesi çözülürken, deniz kıta sahanlığı ve adaların silahdırılması üzerinden Ege'deki haklarımızın tanzimi için ne yapılabilir?

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başlayarak sınırlarımızda örülen güvenlik duvarı konusunda neler düşünüyorsunuz mesela.

İsrail'e girip başkanını alalım bizde abi neyi bekliyoruz
Köpeğin yoksa da sahibinin hatırı var diyelim anlarsın.

Derin sondaj çalışmalarında nerelere açılmalıyız mesela?

Dünyanın gözünü diktiği ama henüz fark etmediği yeraltı kaynakları noktasında muazzam bir zenginliğe sahip olan Orta Asya Türk devletleri ile koordinasyonlu ülkemizin bir fabrikalarındaki satış Tazmin noktası gibi bir pozisyona sahip olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türk dilinin dünyada yaygınlaşması için daha ne gibi hamleler yapılabilir?

Batı Trakya Türk meselesi çözülürken, deniz kıta sahanlığı ve adaların silahdırılması üzerinden Ege'deki haklarımızın tanzimi için ne yapılabilir?
Evet ne yappılabilir aģam hadi antat sorma bize böyle zor sorular.
Duyduğuma göre yakında seni kabinede görecekmișiz doğrumu?

Sakallarımdan çocuk kokusu fışkırır benim.

Doğduğumdan beri, Tehlikeli şiirler okurum dünyaya sataşırım ben.

Tek kabin (tabutluklar gibi..) konforlu değil, first ladys :)
Evet ne yappılabilir aģam hadi antat sorma bize böyle zor sorular.
Duyduğuma göre yakında seni kabinede görecekmișiz doğrumu?

Tek kabin (tabutluklar gibi..) konforlu değil, first ladies :)

Tek kabin (tabutluklar gibi..) konforlu değil, first ladies :)

Tek kabin (tabutluklar gibi..) konforlu değil, first ladys :)
Yazım hatası için kusura bakma.

Bu başlığı bir gün hatırlayın. Çünkü ben unutmayacağım o gün geldiğinde size soracağım🤣

Bu başlığı bir gün hatırlayın. Çünkü ben unutmayacağım o gün geldiğinde size soracağım🤣
Söyle artık ağam yaaa, hangi ulkeye saldırmalıyız, hangi ülkeyi almalıyız?
Sadece bize sorarak öğrenmek istiyorsun galiba.

Son düzenleme:
Geri