Hadi aşkı anlat..

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
Muhtemelen geçmişten bugüne en çok konuşulmuş konu aşktır..

Hadi aşkı anlat..????

Mecnun Leylaya asik olmus, çollere dusmus onca zahmet, Leyla bir gun karsisina cikiyor, ama Leylalayi taniyamadigi kustahca ben Leylaya olan aska asigim diyor. Anlasilan o ki ask bir ruh hastaligidir. Sevgi, sevkat, baki olandir.

hayatımiz boyunca bir çok kez bunu tecrübe ettik ve hepimiz için aşkın kıstası com farkli ancak tanıdığım ve hayatıma aldığım bir çok insandan dolayi bende ki aşkın karşılığı merhamet. merhamet derken de acima duygusu değil , kiyamamaktan bahsediyorum. görsele olan guzellk geçiyor , görseli albenili olanın içi çirkin olabiliyor ancak merhamet sahibi insanın varlığı gorselden de , asktan da daha özel ve kıymetli.

klişe bir cvp veriyim aşk anlatılmaz yaşanır be yawrum

En büyük aşk Allah rızası için olan. Böyle herkesi sevebilirsiniz. Kendiniz için olan nefsinizi azdırır.

Tutkuyu tetikleyen hormonlar mı Lefty ?
Bir bakıma öyle çünkü aşkın süresini hormonlar belirler. Ne kadar uzak ve ulaşılmazsa bir insan, süre o kadar uzar fakat yakınlık varsa en fazla bir ya da iki yilda hormon seviyeleri aşağı iner ve bir daha asla aynı yüksek seviyeye çıkmaz. Sonrasında aradaki bağı ancak sevgi-alışkanlık devam ettirebilir ancak sadakat garantisi yoktur çünkü hormonlar yeni birine karşı yükselirse ortaya ihanet çıkacaktır.

Aşkı anlatabilen biri hiç aşık olmamıştır emin olun.

Bir bakıma öyle çünkü aşkın süresini hormonlar belirler. Ne kadar uzak ve ulaşılmazsa bir insan, süre o kadar uzar fakat yakınlık varsa en fazla bir ya da iki yilda hormon seviyeleri aşağı iner ve bir daha asla aynı yüksek seviyeye çıkmaz. Sonrasında aradaki bağı ancak sevgi-alışkanlık devam ettirebilir ancak sadakat garantisi yoktur çünkü hormonlar yeni birine karşı yükselirse ortaya ihanet çıkacaktır.

Sonsuz aşk yoktur , evet.
Ama o dengesiz haller ,yarattığı tutku ,hormanal yükselişler , hisler güzel be Lefty , dimi ? .P
Bu arada neden yoksun .S

Sonsuz aşk yoktur , evet.
Ama o dengesiz haller ,yarattığı tutku ,hormanal yükselişler , hisler güzel be Lefty , dimi ? .P
Bu arada neden yoksun .S
İşte o duygunun peşinden gidince işler karışıyor bazen ve yanlış yerde de seni bulabiliyor.:) Güzel olduğu kesin.

@VERA cığım babamın göz ameliyatı ile ilgilenmem gerekti ve bir aydır o işleri takip ettim, neyse ki birinci ameliyat bitti ve sırada ikinci var ama hemen değil. Başka işler de vardı, koşturmaca kısaca...
Sen nasılsın, işler nasıl?

Tam anlamıyla zıkkım ok.

İşte o duygunun peşinden gidince işler karışıyor bazen ve yanlış yerde de seni bulabiliyor.:) Güzel olduğu kesin.

@VERA cığım babamın göz ameliyatı ile ilgilenmem gerekti ve bir aydır o işleri takip ettim, neyse ki birinci ameliyat bitti ve sırada ikinci var ama hemen değil. Başka işler de vardı, koşturmaca kısaca...
Sen nasılsın, işler nasıl?

Ahhh ahhh Leftyyyyyyyyyy der susarım .S
Bilmiyordum çok geçmiş olsun , hürmetler .
İşler yok be Lefty bizleri bi beş yıl geriye attı bu süreç .

bir tek memeye inanıyorum, gerisi muamma

çünkü insan memeyi görebilir ama sevildiğini goremez

Ahhh ahhh Leftyyyyyyyyyy der susarım .S
Bilmiyordum çok geçmiş olsun , hürmetler .
İşler yok be Lefty bizleri bi beş yıl geriye attı bu süreç .
Teşekkür ederim.
Haklısın, çok zor zamanlar ve bir an önce toparlanmak gerekiyor. Bu kış da böyle gitmemeli.
Bol kazançlı günler diliyorum, dilerim zararını fazlası ile telafi edeceğin olanaklar çıkar.

Aşkın psikolojik bir hastalık olduğuna inanmaya başlıyorum.insanı bedensel ve ruhsal sadistletiriyor gibi.Sevmek en güzeli.Sevmek,sanki tüm evrenin ruhunu temsil ediyor.Temiz ve berrak, paylaşımcı, kuşatıcı, saygı ve kabullenişi anlatır gibi.Koşulsuz,safi bir duygu.Oysa aşk bencil, kendine dönük, karanlık bir dehliz gibi.Aşk sadece bencil ruhların masalı.

Geri