Haddinden fazla pahalı bulduğunuz şeyler nelerdir?

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1021 gün önce görüldü
bazi kadinlar cok masrafli oldugu icin
en pahali olan kadindir

en son kırmızı ictigimde 4.99 tl idi knk
zaten olması gereken fiyatda o üzeri fiyat full vergi :(

@Bahtiyar
Aga ben bir gece de bazen 6-7 sise bazen ise bokunu cikarip 10+ icebiliyorum. Yok efes, yok tuborg gold falan. Bunlar bira degil. Ben bir suya 22 tl vermem.:D Hammallik tamam ama ben seviyorum arkadas. Kirmizi tuborg candir. Veya Amsterdam olabilir.

kesinlikle kırmızı harici içemiom bende
efes extra falanda sarmıyor kırmızı başka bi tad gerçekten xd

süt, peynir, tavuk... her eve girmeli mutlaka ama inanılmaz arttı fiyatlar ya çok çok üzücü. tavuk döner falan 50 lira olmuş sıradan bi restoranda. çok koyuyor.

Benzin anasini satcam hea

oyuncaklar
saçma sapan fiyatlar ve öyle böyle değil

Aslina bakacak olursak hemen hersey son donem de haddinden fazla pahali. Yaz mevsiminde olmamiza ragmen meyve ve sebzeler ozellikle asiri pahali. Markete her gittigimiz de bir onceki fiyatlari asla goremiyoruz. Her hafta sonu market alis verisi yapiyoruz eskiden 500tl harcardik simdilerde 1.500, 2000 binden asagisi olmuyor Allah kolaylik versin ozellikle asgari ucretliye

her şey demek isterim. çünkü artık pahalı olmayan bi şey kalmadı...

Geçen kendim için çerez alayım dedim
Fiyatlar haftalık uçmuş sanki
Badem 200tl idi kilosu sjhfskjd

Her şey olduğun gibi aynı zamanda yemeklerin anası sıvı yağ da oldukça pahalı……

Geçen kendim için çerez alayım dedim
Fiyatlar haftalık uçmuş sanki
Badem 200tl idi kilosu sjhfskjd

Her şey olduğun gibi aynı zamanda yemeklerin anası sıvı yağ da oldukça pahalı……
Manda yoğurdu, Medine hurması her sabah yemen lazım. Dr jombunun reçetesi bu. Hem ömrü uzatıyor hemde ucuz

İphone…
12bine aldığım telefon 20 bin olmuş… Yeni modellere girmiyorum bile. Tamam kaliteli bir marka ama bu kadarı da saçmalık…

Geri