Hacker var mı .

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet Facebook ve messenger dan sürekli biri farklı hesaplarla gelip küfür ediyor yada iftira atıyor ailem hakkında falan filan nasıl bulabiliriz bu iti eğer yardım eden olursa bulmaya söz 1 haftalık tatile yolacağım masraflar benden

oo tatil hediyeli değilsem bile hacker olasım geldi :D
dikkate alma çok üzzerinde durma yarası olan birinin oyunlarıdır.

Forumdandır. Tatilin 2 gününü hak ettim sanırım bu tespitimle.

sadece yardım etmek yetiyo mu olayı çözmek şart mı? ona göre şeyyapıcam

Sorun o değil gelip nişanlım hakkında ailem hakkında ağır sözler söylüyor hem beni hem onu rahatsız ediyor merak ettim bu içimizden biri onu Nasıl deşifre ederim

Tanidigin biridir yabani, benim de ex eniste aynisini yapiyor onlarca hesap acti, engelledikce yenisi turuyor. Bazi insanlarda ruh hastaligi var engel olamiyorsun.Bu arada nisanlanmissin hayirli olsun hic bahsetmedin :D nisana filan gelirdim cagirsaydin :D

Şeytan diyor ki at iftirayı mastor'un üzerine kap tatili. İnkar ederse ''sarhoşken yapmışsındır ayyaş'' diyede yapıştırdın mı yaftayı ohoo değme keyfime. Hem döverler hemde mahkemeye verirler. Bende florida'da mojito'mu yudumlarım.

:DDDDDD bu mastor size ne etti yahu adam bilimsel bilimsel takilio kendi halinde .))

Yani yabancı olsa zoruma gitmez bizim çevreden biri olsun bulacağım onu topuklara sıkayım bi belki aklı başına gelir

Eğer mesaj yolu ile size bunları söylüyorsa ; Facebook'tan arkadaş olmayanlardan mesaj alma gibi ayarlar mevcut. Arkadaşlarınız hariç kimse size mesaj atamıyor.

Eğer sürekli hesap açıp yakınlarınızı ekleyip profilden dediklerinizi yapıyor ise SS alın İlk başta mesaj olarak SS'ler ile kişiye mesaj atın. Mahkeme'ye başvuracağınızı söyleyin. %99 zaten atmaz.

Bu işi bilen bir hacker dahi olsa bunu açıkça size belirtmez.Belirtmiyorlar yani :)

Aynı şey ablamın başına geldi polise gittik ne geçti elimize hiç hesaplar kapatılıyorsa hiçbirşey yapamazsın takip edilmiyor
Buradaki polisler facebookn ana merkeziyle iletişime geçecek haber yollayacaklarda falan fistan uğraşmıyorlar

Forumdan kavgali olduğun biri var mi?
Yazan kisinin IP sini bulabilirsen burada panelden kiyaslama yapabilirim.
Ip öğrenmenin yollari vardi diye biliyorum.

Burdan değil benim ya akrabam yada bizi iyi tanıyan biri buradan olsa takmam pek ip bir bulsamm sürekli profilini açıp kapatıyor messenger dan mesaj atıyor ama Facebook'ta profili yok

O iti buldum kendi kendini deşifre etti haberi yok bildiğimi benim komşum trden çocukluk arkadaşım akrabam uzaktan gelde kafaya sıkma

Şu üsttekilere bak ya...

55eb3f6bf018fbb8f8b4d922.jpg

Ahbab's, IRC'de kesinlikle tepsik ettiyim 3 tane heykır var.

Çok teylikeliler... :kaç:​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri