Hac’da yakışıklı erkekleri gören kadın kendinden geçti..

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Cazgır’ın ateşi başına vurmuş : )

Banlanmayacağımı bilsem çok şey yazardım..

Yakışıklıya yakışıklı diyecek tabiiki, çember sakallılara veya cin Ali Yıldırim'ın tosuncuğuna diyecek hali yok herhalde.

Kadın muhtemelen sporcuların popülerliği ve güzel görünüşlerine rağmen hacca gitmeyi aksatmadığından bir de etraftaki kadınların ilgi gösterdiğinden filan bahsediyor ve bunu anlatabilmek için bir söylemde bulunuyor.

Yabani, videonun tamamını verse magazinsel değeri yok tabi ki. Yoksa üzerine nasıl "ateşi başına vurmuş" yazacaktı.

Yabani'ye göre kilisede şarap içip sevişen çiftler gibi olup bunu açıktan yapmak lazım. Adamın inançtan anlayışı bu. :D

Kadın muhtemelen sporcuların popülerliği ve güzel görünüşlerine rağmen hacca gitmeyi aksatmadığından bir de etraftaki kadınların ilgi gösterdiğinden filan bahsediyor ve bunu anlatabilmek için bir söylemde bulunuyor.

Yabani, videonun tamamını verse magazinsel değeri yok tabi ki. Yoksa üzerine nasıl "ateşi başına vurmuş" yazacaktı.

Yabani'ye göre kilisede şarap içip sevişen çiftler gibi olup bunu açıktan yapmak lazım. Adamın inançtan anlayışı bu. :D
Yabani işte, şaşırtmıyor.:D Ben de neler düşündüm yav. Neyse yapacak bir şey yok.:D

#delete

Son düzenleme:
Şakirler için alternatif savunma önerisi; yapay zeka abicim. Montaj

Her şeyi tadında bırakmalısın yeğen..

Acaba Yusuf'u mu gördüler?
Hz. Yusuf çok yakışıklıydı, ben diyeyim ki benden de yakışıklı, ay.
Bakım ispatı var.

Hani link abla hani video hani foto

Geri