Hacamat yaptırmak

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
kansızını yapıyorum çok iyi birşey. tabi vücutta birçok morluk oluyo ama olsun çok rahatlatıyo.

Aslında asıl olan kanatarak yapmak ama onu da bilmek lazım (:

Cok faydali ayrica sünnet. Bende korkuyorum ama acimiyormus hic :p

Geçen sene yaptırdım, omuzlarımdan 3 şişe. Bana kış boyu hasta olmazsin dediler. Hakikaten hiç bir şey olmadı.
Not; kışları çok hasta olurum...

hakkında bilgi sahibi olmadığım eylem.
bi müslüman açıklasın.
İslami masaj mı ney?

Ozellikle migrene birebir migren olan arkadaslae mutlaka yaptırmalı. Bide her yerde yaptirmayin hijyen önemli. Her zamanda yapilmiyor belirli günleri var. Yaptırdıktan sonra 3 gun et ve sut ürünlerinin yenmemesi gerekiyor

Vucuttaki pis kanın dışarıya çıkması masaj degil.istedgnz bolgeden yaptırablrsnz. Yaptiracagnz yere cizikler atilip bardakla çekiliyor falan filan. Bende hacamatci gibi konstm ha.d

Afra nasıl ayırıyolar pis kanı?
bende de migren var

Valla onun belirli yerleri varmis galiba yapanlar biliyor o kadarini bilemicem. Ama migren icin ve bir cok hastalik icin faydali oldugunu biliyorum. Komsumuz migren ataklari geciriyordu aşırı derecede hastanelik oluyordu. Yaptirdigindan beri hafif bi sekilde geçiriyor.

Vucuttaki pis kanın dışarıya çıkması masaj degil.istedgnz bolgeden yaptırablrsnz. Yaptiracagnz yere cizikler atilip bardakla çekiliyor falan filan. Bende hacamatci gibi konstm ha.d

reklam yapılıyor diye raporlayasım geldi seni hemşo:D

Artık hastanelerde de yapılacağını duymuştum başlandı mı bilmiyorum.

Ahaha reklam degil hastaligi olanlar faydalansin diye aciklama yaptim :))

işin şakası tabi ki bilen bilmeyene anlatacak elbet küçükken çok şahitliğim olmuştu bu işe yaşlı insanlardan falan gördüm yani dinimiz bu tür şeylerde ilimden ayrılmamıştır batıllar karışmıştır elbet ama bazı şeylerde bir gerçektir

İyi de neyden korkuyosunuz?
Çocuklar bile yapıyor.Eşik şiddetinin altında (yani hissetmeyeceğiniz derecede) ufacıkkk çizik atılyor deriye,ordan kan çıkıyor.Hani vakumlanmasa kanda çıkmaz.o kadar ince yani.

Şiddetle tavsiye ederim.
Hacamatla dizimdeki ağrıdan, sülük ile parmağımdaki nadırdan kurtuldum şükür.

Sıra başıma yaptırmada :)

Hiç yaptırmadım ama merak ediyorum. Faydalıymış.

Ben y lisans yaparken Sudan dan gelen misafirlerimiz olmuştu orada alternatif tıp olarak kabul edilmiyormus tedavi için çok fazla kullanılıyor muş

Cesaret edip de böyle bir şey asla yaptıramam.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Kulaclara iyi gelirse yaptırmayı düşünüyorum... Duzgün bir yer var mı bildiğin masaja mi gitsek @Karga çok gerilmisim ben çok.

Geri