Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy Dahil 4 Kişi Tutuklandı

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
f5wPSxR.md.jpg

'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından görevinden uzaklaştırılan Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ve diğer şüpheliler Mustafa Manaz, Ufuk Tetik ve Ebru Gülan tutuklandı. Ersoy'un savcılıkta verdiği ifade de ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında 'Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak', 'Kabul etmek veya Bulundurmak' ya da 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak, kullanılmasına yer ve imkan sağlamak' suçlarından gözaltı kararı verilmişti. 'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından görevinden uzaklaştırılan Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un da aralarında bulunduğu şüpheliler dün akşam saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Mehmet Akif Ersoy, Mustafa Manaz, Ufuk Tetik ve Ebru Gülan tutuklandı. Şüphelilerden Gizem Aybaktı, Buse Öztay, Elif Kılınç ve Mahmut Göde ise ‘yurt dışı çıkış yasağı’ şeklinde adli kontrol istemiyle hakimliğe sevk edildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

DHA'nın haberine göre Ersoy savcılıkta verdiği ifadesinde de, "Hakkımdaki söz konusu ifadeleri ve iddiaları kesinlikle reddediyorum. Hayatımda hiç uyuşturucu madde kullanmadım. Bu iddialar çok çirkindir. E.A. ile flört ettiğimiz bir dönem oldu ancak devam ettiremedik, bitirdik. Arkadaşlarım ile E.A. arasındaki diyaloğa ilişkin iddialar çok çirkindir. Arkadaşlarımın telefonundan uyuşturucu madde siparişi verdiğim iddiaları yalandır." dedi.

KAYNAK

İyi birine benziyordu, konuşmalarını severdim.

nur köşker bişeyler yazmış
dinlenmesi gerek
doğruysa hayatı biter

Kokain testi pozitif çıkmış;

İyi bir avukata gitse ifadesini şöyle verirdi ;

Kürt bir arkadaşım bana Kürt böreği getirdi. Ben de yedim. Üzerindeki pudra şekeri meğerse kokainmiş, bilmiyordum. Test pozitif çıkınca tahmin ettim. Çünkü o Kürt böreğini yediğim gün kendimi çok kötü hissetmiştim. Bana Kürt böreği yediren arkadaşımdan davacı ve şikayetçiyim adı “X” tir.

Her türlü çalışır….

Defalarca diyorum bana gelin diye…

İyi bir avukata gitse ifadesini şöyle verirdi ;

Kürt bir arkadaşım bana Kürt böreği getirdi. Ben de yedim. Üzerindeki pudra şekeri meğerse kokainmiş, bilmiyordum. Test pozitif çıkınca tahmin ettim. Çünkü o Kürt böreğini yediğim gün kendimi çok kötü hissetmiştim. Bana Kürt böreği yediren arkadaşımdan davacı ve şikayetçiyim adı “X” tir.

Her türlü çalışır….

Defalarca diyorum bana gelin diye…
Bunlar da mı böreği yiyenlerden :emoji_thinking:

Adli Tıp raporunun sonuçları:

• Mehmet Akif Ersoy: KOKAİN VE METABOLİTLERİ (Saçta)

• Ela Rumeysa Cebeci: ESRAR İLE SENTETİK UYUŞTURUCU, KOKAİN VE METABOLİTLERİ (Saçta)

• Ufuk Tetik: KOKAİN VE METABOLİTLERİ (Saçta ve kanda)

• Dilara Yıldız: KOKAİN VE METABOLİTLERİ (Saçta)

• Mustafa Manaz: KOKAİN VE METABOLİTLERİ (Saçta)

• Ebru Gülan: KOKAİN VE METABOLİTLERİ (Saçta)

• Buse Öztay: MDMA İLE KOKAİN VE METABOLİTLERİ (Saçta)

Negatif çıkan isimler:
• Gizem Ayabaktı.
• Elif Kılınç.
• Meltem Acet.

@No Pasaran Hmmm çekme basit bir savuna değil bu katmanlı bir savunma

1- Kürde vurmak her zaman kurtarıcı olmuştur. Ortak düşman, cepheyi konsolide eder. Vatanperver gasteci yerine “şerefsiz kürt haberi olmadan vermiş” bakış açısına hemen kayılabilir hakimler tarafından sonuç ; Beraat
2- Süreç var şimdi Kürt mürt karıştırmayalım ortalığı bahsettiği adamı alsak şimdi dert olur başımıza iyisi mi bu dosyayı kapatalım bakış açısına hemen kayabilir hakim sonuç ; Beraat
3- Arabada pudra şekerine bir şey yapmadık, Haberturk binasındakine bir şey yapsak şimdi olmaz. Diğerine dokanamiyoruz madem bunu da bırakalım, yargıda birlik falan mahkemeler bağımsız görüntüsünü veririz derler. Sonuç ; Beraat

Easy. Bana gelsin 20bin dolarını hazırlayıp haber verin seriden…

Hepsi gelsin hepsine bir şey bulurum ben yaa merak etmeyin Ermeni böreği deriz, Yunan Baklavası deriz. Sorun yok gelsinler.

Vatan millet sakarya, din, ezan susmaz, bölücüler iktidara gelecek, büyük ekonomi, dış güçler, faiz lobisi, ileri demokrasi, petrol ve doģal gaz buluşları, ....... hikayeleri bittiği için artık rakiplere ve muhalif gazeteci, yayıncı, sanatçı,...... kim varsa bunlara iftira, kokain,....... üzerinden saldırıp sindirmek sırada. Gelecek seçima kadar bu böyle gider ve tekrar kazanırlarsa bence kazanırlar ondan sonra saltanata hazır olun. Bu toplum genelde hep celladına aşık bir toplumdur, bu kadar yoksulluğa rağmen yoksullar ve sağ muhafazakerler bunları gene seçecek.

Şuraya kadar okudum. Sevgili Melnur gerçekten Mehmet Akife muhalif mi diyorsun :d Yapma….
Ben genel olarak yazdım özelinde değil. Kavala için, Demirtaş için yazdığımda da kimileri itirsz etti bunlar mi muhalif diye, Kavala dış güçlerin adamı, Demirtaş ise terör örgütünün sesi dediler. Neyse herkes istediğini der ama ben yapılan yanlış itiraz etmeye devam ederim.
Bu yaşadıklarımız gerçekten hukuk devletinde olacak işler değil ve tesadüf de değil. Amaç gelecek seçimi kazanıp son noktayı koymak. Bu yolda Mehmet Akife gibiler dahi payını almak zorunda aynen Farih Altaylı olayı gibi.
Su bulanık tutulacak, herkes korkacak, içeri alınacak ki toplum gerçek sorunlarla uğraşmasın ve iktidar da böylece koltuğunu pekiştirsin.

Son düzenleme:
Bu yasaklı maddeler ne için kullaniyorlar belli aslında. Fezaya uçmaya iyi bir sebep

Uyusturucunun ticareti kanunen yasak, ama kullanimi yasak olmamali bence...

• Hımm
Tepkiler: ne
Geri