haberiniz yokken size küsen ve bunu anlamanızı bekleyen insanlar

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sonradan barışmak güzel olmuyor mu? Sustum ve gidiyorum.

habersiz küslükten insanın nasıl haberi olsun ya... insanlar garip :üf:

• Kahkaha
Tepkiler: ne
önceden her zaman konuşan halledilemeyecek hiçbir şey yokken küçük şeyleri gözünde büyüten bir anda sessizliğe bürünüp hiç konuşmayan yazmayan kazanmaya çalıştığın halde anlaşılmayı bekleyen insanlarda var yok değil önemi yok bırakın kendi hallerine herkes kendi hayatını yaşar

beklesin işi ne
çay var içersen

Çok beklersin beeenii, çok çok çok
Çok ararsın beeeni, çok çok çok...

dürüst olacağım.... 4-5 yıl önceki Ophi tam olarak bu başlıktaki insan tipiydi.
Küserdi, nedenini söylemezdi… sorulunca da klasik yok bir şey, senle alakalı değil cevabı... : )
ama şimdi bakınca bunun ne kadar çocukça ve yorucu bir tavır olduğunu çok net görüyorum.
kimse kimsenin aklını okuyamaz derdin varsa söyleyeceksin konuşacaksın iletişim kuracaksın
söylemeyip bir de anlaşılmayı beklemek, iletişim değil direkt pasif agresiflik.
şu anki kafamda iletişim olmazsa olmaz
anlaşılmak istiyorsan önce açık olmayı bileceksin, yoksa trip atıp köşede beklemenin kimseye faydası yok...

Bazen gerçekten habersiz küsmemiz gereken durumlar oluyor, karşımızdaki mal olunca. O yüzden yadırgamamak gerek.

Küsenler bir zahmet silerse iyi olur ben silmeye dahi üşeniyorum. Görünce yorucu geliyor 80li yıllarda çekilmiş sonra kaybolmuş ve yıllar sonra bulunmuş bir mazi hissi veriyor.

dağlı tavşanlı bişi vardı biri birine küsüyodu nasıldı o xd

Her konuda Cesur insan severim. Ne o öyle küs,trip at çocuk gibi . Varsa sıkıntı gelip güzel bir üslupla anlatırsın .

Geri