haberiniz yokken size küsen ve bunu anlamanızı bekleyen insanlar

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
gelip konuşmak yerine aptal bir hale giriyorlar iletişim gerekli bence.
Sorunca da inkar ederler yoo niye küseyim diye amaan

kimi küstürdün :d

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok

• Wow
Tepkiler: ne
haberim yokken birçok şey oluyor ya.lfkjg küsen, trip atan, kızan, kırılan, suçlayan, yargılayan… ama gelip de soran yok. çünkü bu yol daha kolay. çünkü kendileri hep haklılar.... bu, bencil insanların en belirgin özelliklerinden biri. e, tavşan dağa küsmüş; dağın çok da umurunda değil.djfdfg

Bu forum bu konudan çok muzdarip..

2 gün foruma girme tüm dengeler değişiyor konuşmayanlar konuşmaya başlıyor..
Konuştukların haberin yokken sana küsüyor alıştık artık takmıyoruz izliyoruz..

dağ tavşana küsmüş haberi yok..
neyse bu cümle öyle değildi ama olsun wjdhwjd

Küsüyorsa ne güzel işte.. Belirli bir yaştan sonra kimsenin nazı,kaprisli çekilmiyor.

Ben de anlamıyorum bi triplere giriyorlar ortada bir şey yokken...ama ben de çekiliyorum direkt. Gelip bana şu yaptığın aptalca bu hareketin şu bu deyip, benim de açıklamamı beklese başımın üstünde yeri var. Ama çekilirse sebepsiz, ardına düşmem keyfi bilir...

Bunu huy edinen insanlar var ya.. dikkate almayınca hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyorlar

Tavşan dağa küsmüş dağın tavşandan haberi yok. Mükemmel önsezilerimizle farketmemiz bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yok henüz almadık, köpek düşünüyorduk ama binada sorun olur ve ikimiz çalışıyoruz diye biraz erteledik.. 😏
Alabilirsinn..

Tamam işte tam kedilik.
Sonuçta gün içinde illaki eve geliyorsunuz?
İdare eder o, eve de zarar vermez (döngüsel offline dimi)
Cidden sana çok iyi gelir gibi bi vibe aliyorum senden, gaza getirmek gibi olmasın.

Geri