Haarp teknolojisi

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
HAARP NEDİR, NE ANLAMA GELİR?

HAARP, Türkçe karşılığı olarak "Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Program"ı olarak çevrilen, Amerika Birleşik Devletleri'nin Alaska eyaletinde bulunan bilimsel bir projedir.

HAARP PROJESİ'NİN ETKİLERİ NELER?

Yetkililere göre bunun amacı füzeleri havada imha etmek, toprağın altını incelemek, denizaltılarla haberleşmeyi kolaylaştırmak, ve büyük bir alandaki tüm haberleşmeyi kesmek gibi çok çeşitli amaçları vardır.

Amerikanın en ünlü jeofizikçilerinden birine göre ise bu teknoloji iklimleri değiştirmek, ozon tabakası ile oynamak, deprem yaratmak, radyasyon yaymayan termonükleer patlamalar yaratmak gibi korkunç güce de sahiptir.

HAARP PROJESİ DETAYLARI

HAARP, iyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak için Alaska Üniversitesi ile ortak yürütülen bir proje sonucunda kurulmuştur. Günümüzde Pentagon tarafından kontrol edilmekte ve ABD ordusunun hizmetindedir.

Projenin kurulu olduğu Alaska'da iddialara göre 180 adet dev anten bulunmaktadır. Bu antenler ile üretilen manyetik dalgalar, yetkililerin yaptığı açıklamalara göre; "gelebilecek füzeleri havadayken imha etme, toprağın altında incelemeler yapma, denizaltı gemileriyle haberleşmeyi kolaylaştırma ve atmosferin durumuna müdahale etme" gibi işlevler yapmaktadır.

HAARP projesi, ilk olarak Sırp asıllı ABD'li bilim adamı Nikola Tesla tarafından başlangıç düzeyinde oluşturulmuştur. Tesla, atmosfere düşük düzeyde manyetik dalgalar gönderilerek güçlü bir enerji oluşturulduğunu keşfetmiştir.

HAARP'ın kurulu olduğu bölgeye herhangi bir uçağın yaklaşması yasaktır. Elektromanyetik dalgalar üzerine çalışmalar yapılan bölge uçaklar için yüksek derecede tehlikeliri. Herhangi bir uçağın yaklaşması durumunda kurulu olan antenler faaliyetlerini otomatik olarak durdurmaktadır.

Komplo teorilerine göre HAARP projesi, yapay depremler oluşturmak, belirli bir bölgede haberleşmeyi kesmek, elektronik cihazların çalışmasını durdurmak, olabilecek büyük şiddetli bir depremi küçük parçalara bölerek önlemek ve iklim koşullarına müdahale etmek gibi işlemler için de kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yine aynı komplo teorilerine göre, Türkiye'de 17 Ağustos 1999'da meydana gelen Kocaeli/Gölcük Depremi'nde de HAARP'ın kullanıldığı iddia edilmiştir

Merhaba HAARP NEDİR'den sonrasını okumadım.

Bu kadar saçma olaylara inanan var mı diye hep merak etmiştim.
Birincisi atmosferden o kadar büyük sinyaller iletmeye çalışmak Ozon tabakasında ve tüm atmosferde yırtıklara neden olur. 10 yıla kalmadan insanlardan UVA-UVB-UVC ışınlarından kaynaklı hastalıklar artmaya başlar.
İkincisi atmosfer sabit bir durum değildir. Elektrik yükü her an her saniye değişir.
Üçüncüsü bu sabit olmama durumu yüzünden belirli noktaya aşırı yüklü bir enerji yüklemesi imkansızdır.
Dördüncüsü Tektonik plakalar enerji yüküyle hareket etmez.
Beşincisi Rica ediyorum artık Tesla gibi bir dahiyi bu tarz komplolara bulaştırmaktan vazgeçin

UrophLed umarım dediğin gibidir. Dünya genelinde gelişen savaş teknolojisi nedeniyle bunlar sadece komplo teorisi olarak kalmayabilir.

Son yıllarda her depremden sonra HAARP hortlar oldu. Bu teknoloji uzun süredir var.
Kullanacak olsam niye Elazığ'da kullanayım ki? İstanbul'da kullanırım olur biter mesela.
Ülkece paranoyak olduk bence, gidişat bunu gösteriyor.
Yıllar önce kafayı bozmuştum HAARP fln.
https://www.facebook.com/gelenlertr...BHP9ysRfBw9c2NNsUHuMtJLHriVdEOkkg3pjRYlCkzM0L
https://www.facebook.com/The.Arriva...eHWL8wcfGFDwMhbxpyWB9hPeMrpOIRrkCk8cVFjqZccSY
Gelenler TR diye bir grup var, orada bunun türevleri ile ilgili epey video vardı. İzler, araştırır dururdum İlluminati vs.
Zeitgeist'ı da izleyip ilerliyorsunuz.
Birkaç sayfa daha vardı, takibi bıraktım.

Eklenti: Hz.Musa'dan tutup derin dünya devleti, Rockefeller ailesi, Tupac, Eminem, Britney gibi şarkıcılar neden gözden düştü, Lady Gaga nasıl yükseliyor gibi pop kültürü üzerinden İlluminati ilerleyişi, KKK tarikatı vs anlatıp duruyor.

Son düzenleme:
Avustralya'da da yangını HAARP teknolojisiyle çıkarıyorlar zaten.
Farkında olmamanız çok tuhaf, doğa tepki gösteriyor olanlara. Küresel ısınma konularını ciddiye almıyorsunuz ama kaynağı aslen bu.

Aynen. Biz mesela hava aracı modellerken dünya düzlemini düz kabul ediyoruz. Ben çok alıştım bu fikre.

abla bu hani havada uçaklar arkalarından beyaz duman bırakıyorlar ya, onların siradan uçaklar olduğu söyleniyor doru mu bu? meteoroloji roketleri sanıyorduk halbuki.

abla bu hani havada uçaklar arkalarından beyaz duman bırakıyorlar ya, onların siradan uçaklar olduğu söyleniyor doru mu bu? meteoroloji roketleri sanıyorduk halbuki.

Onlar Amerika'nın oyunu. Hatta HAARP teknolojisi sayesinde bırakıyorlar o beyaz dumanı biliyor musun? Zehirli o duman, hep Amerika. Okey?

Her deprem sonrası cehalet sebebiyle yayılan bir bilgi kirliliği.

Bakın, deprem uzmanı Naci Görür deprem tehlikesi olduğunu aylar öncesinden açık açık söylüyor. Buna dair raporlar hazırladıklarını, devletin bir çok kurumunu davet ettiklerini, yapılması gerekenleri aktardıklarını ama hiçbir şey yapılmadığımı ifade etti.

Ama siz profesörün söylemleri yerine cübbelinin yanmaz kefenini daha çok önemserseniz, böyle profesörleri yüceltmek yerine "ilim insanı" diyerek tarikatçıları överseniz bir arpa boyu yol alamazsınız.

https://m.youtube.com/watch?v=0mZAkFCqwSw

Komplo teorisinden öte bir şey değil.

10-15 sene önce dünyayı kurtaracağız ayağına tartışırdık bunları. bi baktık nicola tesla'nın don rengini konuşuyoruz.

Bir ara Amerikalılar kasırga isimlerini Rus kadın isimlerinden seçiyorlardı. Bunun sebebi ise kasırgaların Ruslar tarafından gönderildiğine inanmaları ve Ruslara ''bakın, kasırgaları sizin gönderdiğinizi biliyoruz'' imalı mesajlar vermeleri. ( Rusların elinde iklim silahı olduğuna hala inanıyorlar bu arada )
Haarp Teknolojisi adlı zırvaya inanmıyorum. İnsanlar gizemi severler ve buna bağlı olarak gizemli komplo teorilerini de severler.

Bizim de depremin tarihini tahmin eden bilim adamlarımız var(mış).

Yoksa bile olabilitesi var olan bir şey neden bu kadar aşkla karşı çıkıyorsunuz anlamadım :/
ABD kasırgalarının isimlerinin çoğunlukla Rus göndermeli olduğu açık :)

Geri