H&M

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Açılımı, Hennes & Mauritz olan İsveçli bir giyim firması. Belçika'da ve komşu ülkelerinde oldukça rağbet gören bir marka.

bende diyorum tek ben mi beğenmiyorum .d

enfes ürünler bulabileceğiniz gibi çöp ürünler de barındıran severek 4 kazak, 1 kapuşonlu aldığım giyim mağazası.

H&M'in kalitesinden ziyade forumdaki insanlik kalitesini gösteren bir baslik olmuş, tebrik ederim. :d

Sırf son reklamında ünlü birini oynattı diye bizim türk milleti tarafından daha çok rağbet göreceğine inandığım giyim firması.

girip bakıyorum beğenirsem alıyorum bir şeyler. Genellikle çok benim tarzıma hitap eden bir marka değil

Erkekler için güzel şeyler var, bi de aksesuarları güzel ama ben kendime göre çok çok nadir bir şey beğenip alıyorum

takıları çok ucuz ve güzel bikinileri de güzel tavsiye ederüm

Bu yıl HM nin cochella Festivali için çıkardığı Tulum dan bir adet edinmiş bulundum daha giyemedim pazar günü inşallah deneyeceğim.
Bunun dışında bana bu yıl turkuaz renkte bir elbise bahşetmis marka thanks.

tr uzerinden online siparis yok olsa iyi olurdu aslinda arada güzel modeller geliyor ben de begeniyorum

Adının heyç en em diye okunmasına delice gıcık olduğum mağaza. Eyç anacım, eyç.
Annem dahil tüm matematik ve fizikçilerin haş değil de aş demesine de gıcık oluyorum ben. Sanırım ruh hastasıyım, söyleyeceklerim bu kadardı, teşekkürler efem.

İlk defa bu kadar beğenmeyen insanı bir arada görüyorum
İnanamıyooğğrum

isveç tabanlı dünyanın her yerinde faaliyet gösteren şirket. kendi fabrikası yoktur. türkiye dahil olmak üzere bir çok ülkede fason üretim yaptırmaktadır. kalite standartları her ne kadar abartı ve kasıntı olsa da aslında kalite çıtası üretim yerine göre değişiklik gösterebilir. yakında perakende satış dışında türkiye'den çekileceğini düşünüyorum.
ürettirdiği ürünleri avrupa almanya başta olmak üzere, amerika, güney afrika, rusya, yeni zellanda, tayland, taiwan, çin gibi dünyanın her yerine gönderiyor.
türkiye mağazalarında pek çeşit yoktur. cüzi miktarlarda göstermelik ürün koyuyorlar..

Ben artık bu markanın giderek güzelleştigini düşünüyorum, kazdikca derinlestikce icinde değerli taşlar bulunan bir maden gibi ....

13 liralık ojelerinin güzelliği beni benden alıyor.

Geri