H&M

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Bizim ülkemizde neden bu kadar ilgi gördüğünü bi türlü anlamadigim ve pantolon kaliplarini cok genis,modellerini ise erkeksi buldugum marka. Yurt dışında kimse yüzüne bakmıyor. Arada bir de olsa güzel ürünleri oluyor ama her zaman ve her mağazada yok. Çoğu çöp bence.

Mall of Istanbul da ki en güzeli bence:şirine:

asla lcw kadar kaliteli olamayacak dandik marka

İzmir'den önce Tokat'a şube açtı ahahahah komedi

İnsanlar nasıl bir seyler beğenip alıyor hayret ediyorum :/ iğrenç şeyler bi dünya fiyat:/

Bu balmain ceketi tüm sosyete kılıkli eziklerde var çok guluyoruz görünce :p

Neyini begenmediniz igrenc buldunuz anlamadim. Gayet guzel gomlekler bulunuyor,kisa ceketleri vs gayet hos.

Sanki Levi's den giyiniyolar bcq.
Paçoz paçozdur. Bunun mağazalarla alakası olmaz.
Eşeğe altın semer vursan da anırma şekli değişmez.

Vay arkadas herkeste moda ve tekstil duayeni oldoooo
Zateennn kumooslorodo kotuuuuu :asd:
Valla yok gunumde 10 taleye kot sort aldim giydim oh mis
Ayyy ama simdiii begenmoycoksıınız beni zaten ben normolde twistten bosko yordondo goyonmom :asd:
Yuruyun gidin nan

başak'a katılıyorum.
demek isterdim lakin para içinde yüzüp 10 tl'ye kot giyen görmedim :((

Tuğçe para icinde boyle yuzulur iste herseye cok para vermeyerek zengin oluyoz biz :D
Ayrica su var bi anda ihtiyacin oluyor ve aliyorsun ve aliyorum ve ben pazar gezmeyede bayiliyorum kadikoy sali pazari mesela :D boyle boyle zengin olduk biz:D

Not: para babamin ben isciyim tugcecim demekki neymis onemli olan bireysel zenginlikmis

Para esittir gayri menkul tek basima cok param olsa gene kiyafete para basmam arsa alirim paso :D
Kullanim olayi fark gosterir insandan insana:p

evet başak haklısın ben de zengin olsam kıyafet yerine arsa alırdım,ortak olur muyuz paraları birleştirip <33

bağdat caddesinde bulunan 6 katlı giyim mağazası oldukça yoğun bi yer

Geri