Güzin Abla Olmak

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Geçmişimi özledim ben, eskiden ilk internetle tanıştığımda insanların ne çok derdi sıkıntısı vardı bende onları dinlerdim. Bu yüzden bir ara kendimi Güzin Abla diye tanıttım. Hani oda dert dinler derman olurya bende öyleydim bir zamanlar. Bazen karşı tarafı dinlersin oda dermandır işte benim dermanım da öyleydi işte.

Eskileri özledim işte ben, liseden yeni mezun omuştum yine fazla arkadaşım yoktu. Olanların genelde derdi olurdu e gençtik o zamanlar dert ne olurdu aşk erkeler olurdu onların.. Onlarlarla ağlardık moral veridim, güldürmek için herşeyi yapardım.. Yine olsa yaparım ki..

Bir şeyi yaparken karşılık beklemeyeceksin bir dinlemek ne kadar zor olabilir ki yada moral vermek sizde dinleyin arkadaşlarınızı yabancıları.. Hatta sevinin bana birşeyler paylaşıyor diye. Artık dinlenmez oldunuz sonra yalnız kalınca bakalım konuşabileceğiniz bir bulabilecek misiniz?

Hadi sizde Güzin Abla olun birazcık etrafınızdakiler içten nasılsınız diyin derdin var mı diye sorun.​

Güzeldi...Çok şey bekliyorsunuz insanlardan yalnız.İnsanlardan Güzin abla olmasını beklemek yerine hiçbirşey beklememek daha güzel bana göre.Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı...Herkes birgün gidecek...Ya ölerek yada ölmeden...Bizi sevdiğinden en emin olduğumuz insanlara bile kapı aralayalım.İnsanların derman olmalarını beklemedende,nasihatlarını dinlemedende mutlu olmanın okaaadar çok güzel ve yararlı yolu var ki...En başta Allah,Bitkiler...Hayvanlar...Allah ve yaratmış olduğu doğa sevgi dolu kucağını açmış bizi bekliyor aslında...

Kaleminize sağlık.

4 5 sene önce portakal agacı vardı onun altına oturudum hem herkesi herseyi izlerdim hemde içimden konusurdum.. Birine birşeyler anlatmak çok güzel için rahatlatıyor ki evet dediğin gibi bir insana değilde başkasına anlatılabilir..
Teşekkür ederim yorumun içinde

İnternet ortamı sanki daha önceden daha dürüst ve daha gerçekciydi.
Forumlar hele, daha çok samimi insanı barındırırdı içlerinde.

Kimse kimsenin yüzünü görmez,zamanla düşünceler birleşir ve tam güven oluştuktan sonra görürlerdi.
Bazen adlarımızı bile unutur sadece nicklerle seslenirdik.

Kimin derdi varsa ben de dinlerdim, izlerdim insanları hala izliyorum hala dinliyorum.
Ama şimdiki günlerde, sadece gerçekcilik ve sahtecilik var
Ben facebook çıktıktan sonra insanların basitleştiğini düşünüyorum.

Resmini görüp, bak bu kız güzel hadi konuşalımla başlayan cümleler çokta anlamsız geliyor.
Bu yüzden aldatmalar da çoğaldı

Bir kızla forum pat diye sohbet edeceksin öyle mi? Pmleşeceksin. Sapık ilan edilirsin o forumda ve diğerlerinde de

Forumlar artık çok küçüldü

Özledim o günleri gerçekten.

Teşekkürler Perii eskileri yad ettim sayende :cici:

Vay ne güzel yazmışssın sende ben o kadarda eski değilim ama dert anlatan anlatandı.. Evet gene biri dert anlatmıştı ben onun için üzülmüştü her gün dinliyordum ama meger sorunu yokmuş. Sahtecilik çogaldı gerçekten :)
Ukala Sözler gözlerine sağlık senin :)

Geri