güzellik anlayışım tam olarak bu

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
inanılmaz bir güzellik Aura Karizma bakışları şaşırmış hali kelimeler kifayetsiz inanın..

Güzel diyebiliriz, bu doğru. Lakin düz götlü gibi. Tasvip edilmez.
Ayrıca çok kahve bu. Aşırı kahverengi kadınları sevmiyorum.

7/10.

alıntılaşmak adlı muhteşem konumu okumamış gibisiniz, gerçi sizi ben şuamki kafamla etiketleyemem de, normal insan gibi nikiniz yok ki.

Muhteşem bir olgu olduğum için, hemen hemen kimseyi güzel bulmam. Rengi çok mühim değil.

alıntılaşmak adlı muhteşem konumu okumamış gibisiniz,
Çok umurumda da değil sadece ana sayfa konularını skp attınız o yüzden kafam karıştı sormak istedim Mastor bey.. kafanız güzel de olduğu için de böyle olmuş olabilir iyi akşamlar …
Bu arada mastor çok insanımsı bir nick haklısınız bb

Sinirli ve kızan, trip atan bir olgu. Hmm. Çok hoşuma gitti. Görüşürüz bi'ğara.

Guzel kiz ama cokda woow degil. Sen kizillardan hoslanmiyormuydun
Hey dostum bilmezmisin ben kendimLe celisen biriyimdir bruh moment.
O degilde tabikide kizil sac beyaz ten favorimdir
Ama yigidi oldur hakkini verenlerdenim
Kiz hoş bakişlari cene yapisi kaş yapisi goz hizasi bakislari beni benden aldi bu kiza puanim 9 kanka.

Doğal ve hoş ancak yüz hatları biraz sert duruyor.

Ali sen makyaj mukyaj sevmezdin.s
Hanim kizimizda bolca mevcut..s

Kiz cok gùzel sureyya. Makyaji filan salla şimdi kaş yapısına kadar důştům şaṣırmış hali bakışları filan sıradışı
Büyük lokma ye ama büyük laf konusma.
Belindeki kemer olsun o kiz alicim.

Büyük lokma ye ama büyük laf konusma.
Belindeki kemer olsun o kiz alicim.
surim biz geyik yapıyoruz yani bir makyaj bir surata bukadar güzel yakışıyorsa eğer yapsın abi,,,,makyajsız hali umrumda deil bu videodaki kızın makyajlı haline bitmişim geçerli notu almış benden yani

Son düzenleme:
surim biz geyik yapıyoruz yani bir makyaj bir surata bukadar güzel yakışıyorsa eğer yapsın abi,,,,makyajsız hali umrumda deil bu videodaki kızın makyajlı haline bitmişim geçerli notu almış benden yani
Anliyorum <3

Geri